3η Γιορτή Ανακύκλωσης Δήμου Πειραιά

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου. Πλατεία Κοραή

Από τις 09:00 το πρωί έως και τις 22.00 στην πλατεία Κοραή, στο κέντρο του Πειραιά, μικροί και μεγάλοι δημότες και επισκέπτες, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων, μαθαίνουν για την ανακύκλωση και τα οφέλη της για το περιβάλλον, αλλά και για ένα πιο βιώσιμο μέλλον γενικότερα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, σε συνεργασία με την Ανταποδοτική Ανακύκλωση, στον χώρο θα βρίσκεται το Πολυκέντρο Ανακύκλωσης, ώστε όσοι βρεθούν στη γιορτή να ανακυκλώσουν πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες έχοντας και την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κληρώσεις για μεγάλα δώρα.
Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων 👉 https://piraeus.gov.gr/…/erchetai-h-trith-giorth…/


Υποστηρίζοντας τον Γιάννη Κορολόγο στη μάχη του για τη ζωή
Η εφετινή Γιορτή Ανακύκλωσης, έχει έναν ακόμα σπουδαίο σκοπό. Θα βρεθούμε όλοι εκεί για να υποστηρίξουμε τον 9χρονο Γιάννη Κορολόγο στη δύσκολη μάχη του για ζωή.
Ο Γιάννης, εδώ και 3 χρόνια, έχει διαγνωστεί με επιθετικό καρκίνο στα οστά και μάχεται γενναία με χημειοθεραπείες και δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις.
Αυτό το διάστημα βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο MD Anderson Cancer Center του Houston, για εξειδικευμένες θεραπείες με μεγάλα κόστη και κάθε προσφορά θα είναι καθοριστική για να διατηρηθεί η ελπίδα για τον Γιάννη και την οικογένειά του.
Γι΄ αυτό, στον χώρο της 3ης Γιορτής Ανακύκλωσης θα υπάρχει ειδικό κουτί συγκέντρωσης χρημάτων, ώστε όσοι και όσες το επιθυμούν να συνεισφέρουν. Στη διάθεση του κοινού είναι και ο εγκεκριμένος ερανικός λογαριασμός, ώστε να κατατίθενται προσφορές πριν και μετά τη γιορτή:
Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR7201101860000018662467960
Δικαιούχοι:
Ιωάννης Κορολόγος
Νικολέττα Πρίντεζη (Μητέρα)
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο