ΠΕΔΑ: Δωρεά οχημάτων 4Χ4 στους Δήμους Ραφήνας-Πικερμίου, Μάνδρας-Ειδυλλίας

Παραδόθηκαν από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) στους Δήμους, Ραφήνας – Πικερμίου και Μάνδρας – Ειδυλλίας δύο καινούργια οχήματα ανοιχτού τύπου (ημιφορτηγά) pick up 4×4 για να καλύψουν ανάγκες οι οποίες εξακολουθούν μετά τις πυρκαγιές του Ιουλίου 2018 και τις πλημμύρες του Νοεμβρίου 2017 να υπάρχουν μέχρι και σήμερα.

Η παράδοση των δύο οχημάτων έγινε στις εγκαταστάσεις του ομίλου Σαρακάκη και εντός των αμέσως προσεχών ημερών πρόκειται να μετακινηθούν στα αμαξοστάσια των δύο Δήμων και να τεθούν σε χρήση.

Αναφερόμενος ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α., Γιώργος Ιωακειμίδης στην προσφορά των δύο οχημάτων στους πληγέντες Δήμους τόνισε «ότι με την πρωτοβουλία αυτή εκφράζεται για μια ακόμη φορά η αλληλεγγύη των Δήμων της Αττικής, ειδικότερα η συμπαράσταση τους προς τις τοπικές κοινωνίες οι οποίες, δυστυχώς, θρήνησαν το χαμό πολλών συμπολιτών τους και εύχομαι από καρδιάς να μη χρειαστούν στο μέλλον αντίστοιχες πρωτοβουλίες ως συνέχεια ανάλογων τραγικών δοκιμασιών».

«Εντός των προσεχών ημερών -επισήμανε ο κ. Γ. Ιωακειμίδης- πρόκειται να παραδοθεί ένα ακόμη όχημα άλλου τύπου και ειδικών προδιαγραφών στο Δήμο Μεγάρων και θέλω στο σημείο αυτό να πω, ότι η καθυστέρηση που χαρακτηρίζει την απόδοση των τριών οχημάτων οφείλεται στο γεγονός ότι αγοράστηκαν με διαγωνισμό και όπως είναι γνωστό οι διαδικασίες ολοκλήρωσης του είναι χρονοβόρες».

Η παραλαβή των δύο οχημάτων, έγινε από τους Δήμαρχους, Ραφήνας-Πικερμίου, κ. Ευάγγελο Μπουρνούς και Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Γιάννα Κριεκούκη.

Αμφότεροι, οι Δήμαρχοι, ευχαρίστησαν την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής και ειδικότερα τον Πρόεδρο της, Δήμαρχο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, κ. Γιώργο Ιωακειμίδη ο οποίος -όπως, τόνισαν- «έκανε προσωπική του υπόθεση την όλη διαδικασία προμήθειας και παράδοσης των οχημάτων και είναι ένας επιπρόσθετος λόγος για να τον ευχαριστήσουμε δημόσια».