Ενημέρωση εμπόρων και δημοτών για τις προσωρινές κυκλοφοριακές αλλαγές στο κέντρο του Κορυδαλλού, ενόψει της έλευσης του Μετρό

 Σε αναλυτική ενημέρωση του εμπορικού κόσμου και των δημοτών για τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοσθούν από την 1η Μαρτίου στο κέντρο της πόλης, από τη δημοτική αρχή και το Σταύρο Κασιμάτη.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στο Δημαρχείο με την συμμετοχή του Δημάρχου, του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, επαγγελματιών, εκπροσώπου της Αττικό Μετρό και της κατασκευάστριας εταιρείας για όλες τις κυκλοφοριακές αλλαγές και τις λεπτομέρειες της τελικής φάσης των εργασιών για την αποκατάσταση της πλατείας Ελευθερίας.
 Βασικό χαρακτηριστικό των προσωρινών αλλαγών στην κυκλοφορία των οχημάτων είναι το κλείσιμο της κυκλοφορίας στην πλατεία Ελευθερίας και η αλλαγή κατεύθυνσης της οδού Σερρών, η οποία γίνεται κάθοδος από την Λ. Γρ. Λαμπράκη με κατεύθυνση προς Πειραιά, ακολουθώντας την διαδρομή Ξενοφώντος- Σουρή- Υψηλάντου.
Παράλληλα, ο Δήμος Κορυδαλλού και η Αττικό Μετρό θα διανείμουν τις επόμενες μέρες ειδικό flyer και χάρτη, στον οποίο αποτυπώνονται όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και οι αλλαγές των δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών και των προσωρινών στάσεων του ΟΑΣΑ.
Για τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αξιοποιήθηκε και η εμπειρία της πρώτης περιόδου κλεισίματος της κυκλοφορίας στην πλατεία Ελευθερίας      το 2012, κατά την οποία δεν υπήρξαν προβλήματα στη λειτουργία του κέντρου της πόλης.
Ο χάρτης με όλες τις αλλαγές είναι αναρτημένος και στην ιστοσελίδα του Δήμου Κορυδαλλού www.korydallos.gr.