Αποκριάτικο ξεφάντωμα από τον Δήμο Κορυδαλλού Σαββατοκύριακο 2 & 3 Μαρτίου στο πάρκο Δημαρχείο

 • Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μασκαράδες, κέφι, ατέλειωτο παιχνίδι, ζωντανή μουσική και
  πολύ χορό για μικρούς και μεγάλους οργανώνουν ο Δήμος Κορυδαλλού και ο Οργανισμός
  Άθλησης και Πολιτισμού στις 2 και 3 Μαρτίου στο πάρκο του Δημαρχείου.
  Τους μικρούς φίλους περιμένουν αποκριάτικα δρώμενα, φουσκωτά παιχνίδια, ένα ηλεκτρικό τρενάκι, ανιματέρ, show τσίρκου, χιλιάδες σαπουνόφουσκες αλλά και παιδική συναυλία και
  θεατρική παράσταση. Για τους μεγαλύτερους το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαρτίου δυο νεανικά συγκροτήματα, οι Gadjo Dilo και οι Dreamy Whisper υπόσχονται μοναδικές στιγμές κεφιού με αγαπημένη μουσική και πολύ χορό.
  Αναλυτικά το πρόγραμμα:
  Σάββατο 2/3
  11 το πρωί, η Komfeti Team θα είναι μαζί μας με αποκριάτικα δρώμενα και face painting για να συνοδέψει με το κέφι της τα μικρά παιδιά στα φουσκωτά παιχνίδια και στο τρενάκι, ενώ οι ανιματέρ θα χαρίζουν ζωντάνια και θα οδηγούν τους μικρούς (και τους μεγάλους) φίλους μας σε ένα μοναδικό ξεφάντωμα χαράς.
  12 το μεσημέρι, η Fabrica Athens παρουσιάζει τους Mr and Mrs Bubble σε ένα ξεχωριστό show τσίρκου. Η performance τους είναι διαδραστική. Το κοινό καλείται, όχι μόνο να βοηθήσει τους δύο ήρωες να μοιραστούν τις σαπουνοφουσκο- εφευρέσεις τους, αλλά και να μπει το ίδιο μέσα σε αυτές ταξιδεύοντας μαγικά σε αυτό το παιχνίδι που μας μεταφέρει σε άλλες εποχές και φανταστικά τοπία.
  7 το απόγευμα, μεγάλη συναυλία με τους Gadjo Dilo & Dreamy Whisper. Τα δύο νεανικά συγκροτήματα μας περιμένουν σε ένα μοναδικό χορευτικό μουσικό πρόγραμμα με έμφαση στην τσιγγάνικη μουσική και στις σύγχρονες, ρυθμικές διασκευές.
  Οι Gadjo Dilo παντρεύουν την τσιγγάνικη jazz παράδοση με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κυρίως της σκηνής του ’50 και ’60, δημιουργώντας το δικό τους μοναδικό μουσικό στυλ
  Οι Dreamy Whisper πειράζουν αγαπημένα disco, rock και pop κομμάτια για να μας δώσουν τη δική τους, γκρουβάτη εκδοχή.
  Κυριακή 3/3
  11 το πρωί, η Komfeti Team θα είναι μαζί μας για δεύτερη ημέρα χαράς και παιχνιδιού. Αποκριάτικο face painting, φουσκωτά παιχνίδια και στο τρενάκι και μαζί τους οι Koo Koo Land σε μία μοναδική παιδική συναυλία.
  12.30 το μεσημέρι, θα παρουσιαστεί η παράσταση που κέρδισε τις καρδιές όλων:
  «Η Μάγια η Μέλισσα». Ένα παιδικό θέαμα τόσο ξεχωριστό που θα εντυπωσιάσει
  το κοινό, μικρούς και μεγάλους, καλώντας μας σε ένα διαρκές τρυφερό ταξίδι
  φιλίας με την Μάγια και τους συμπρωταγωνιστές της.