Ο Γιάννης Μελάς σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη μιλάει για τον Κορυδαλλό, για τα έργα, τις συνέργειες αλλά και για την απόφασή του να συμπορευτεί με το Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη.
Δηλώνει πως η επόμενη μέρα μας υποχρέωσε να βλέπουμε τα πράγματα ρεαλιστικά, ξεκάθαρα, και χωρίς μικροκομματικές παρωπίδες. Υπογράμμισε την άποψή του για τον Κλεισθένη που όπως λέει ο ίδιος “δεν κάνει τίποτε άλλο εκτός από να σου λέει κάνε συνεργασία, συνεργαστείτε για το καλό της πόλης”.
Ευελπιστεί σε ένα πολύ δυνατό συνδυασμό με το Σταύρο Κασιμάτη για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε αυτά που έρχονται και να κάνουν το καλύτερο για την πόλη αλλά και τους δημότες του Κορυδαλλού. Όπως λέει, η υπάρχουσα εμπειρία και η γνώση, πρέπει να δουλευτούν υπέρ της καθημερινότητας του πολίτη του Κορυδαλλού, γιατί αυτό είναι που ζητάμε: η καθημερινότητα του πολίτη, που έχει πληγεί όπως και στους περισσότερους δήμους.
Ολόκληρη η συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί: