Στο δυναμικό της Καθαριότητας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου ένα σύγχρονο ανατρεπόμενο φορτηγό

Ένα νέο, σύγχρονο, ανατρεπόμενο φορτηγό προστέθηκε στον στόλο των οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Πρόκειται για φορτηγό τύπου Euro 6 diesel, χωρητικότητας 3.000cc, 130 ίππων με το μεικτό ωφέλιμο φορτίο του να φτάνει τους 3,5 τόνους.

Με την αγορά του νέου φορτηγού, αξίας 55.000€, ενισχύεται σημαντικά το δίκτυο οχημάτων του Δήμου, αναβαθμίζοντας τη περιβαλλοντική δράση και συμβάλλοντας στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης αλλά και τη διευκόλυνση των εργαζομένων στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε την διαδικασία ενίσχυσης των οχημάτων της Καθαριότητας του Δήμου μας με την αγορά ενός σύγχρονου, ανατρεπόμενου φορτηγού. Με ορθή διαχείριση των οικονομικών μας και χωρίς περαιτέρω επιβάρυνση των πολιτών, αφού και για το 2019 τα δημοτικά τέλη θα παραμείνουν στις ίδιες χαμηλές τιμές των προηγούμενων ετών, αλλά και με επιπλέον μείωση 10% στις μικρές επιχειρήσεις, συνεχίζουμε τις ενέργειες μας για την αναβάθμιση του στόλου μας και αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι η καθαρή πόλη αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας. Ήδη οι υπηρεσίες μας έχουν προετοιμαστεί για τη προκήρυξη νέων διεθνών διαγωνισμών για τη προμήθεια νέων απορριμματοφόρων, υδροφόρας, καλαθοφόρου και λοιπών μηχανημάτων για τη κάλυψη των αναγκών που έχει ο Δήμος μας. Συνεχίζουμε με συνέπεια το έργο μας για τη πόλη και τους πολίτες».