Πρόσκληση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στους δημότες και στους κατοίκους του για εκδήλωση ενδιαφέροντος σύνδεσης με το Φυσικό Αέριο Αττικής

 Mε συστηματική και μεθοδική δουλειά από τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου εντάχθηκε στους Δήμους της Αττικής στους οποίους θα γίνουν εργασίες επέκτασης του δικτύου Φυσικού Αερίου από το 2019.

Γι αυτό το λόγο και προκειμένου να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι,  ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου καλεί τους Δημότες-κατοίκους του που επιθυμούν να συνδεθούν στο δίκτυο του Φυσικού Αερίου Αττικής (ΕΔΑ Αττικής) να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος στα Γενικά Πρωτόκολλα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου (Κοραή 36, Μοσχάτο και Πειραιώς και Επταλόφου, Ταύρος), συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο, προκειμένου ο Δήμος να προβεί στις ανάλογες ενέργειες σε συνεργασία με την Εταιρία Διανομής Φυσικού Αερίου Αττικής. Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος θα βρίσκονται αναρτημένες και στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatoutavrou.gr. H αίτηση συμπληρωμένη μπορεί να σταλεί και στο graftip.mt@gmail.com με την ένδειξη: «Για σύνδεση με το Φυσικό Αέριο Αττικής».