Δ. Μανωλάκου: Υπολειτουργεί, υποστελεχωμένο το Κ.Υ στο Κερατσίνι

Δήλωση της Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτή στη Β΄ Πειραιά και εκ νέου υποψήφια, από την περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Κερατσινίου.

Στο Κέντρο Υγείας Κερατσινίου πραγματοποίησε περιοδεία η βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια στη Β’ Πειραιά, Διαμάντω Μανωλάκου  όπου συνομίλησε με το προσωπικό του Κέντρου.
Η Διαμάντω Μανωλάκου μετά την περιοδεία δήλωσε: «Το Κέντρο Υγείας Κερατσινίου το εγκαινίασε ο
πρωθυπουργός τον Ιούλιο του 2021, ως πολυδύναμο, με όλες τις ειδικότητες, 24ωρης λειτουργίας, για τις ανάγκες των δημοτών στο Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα και το Πέραμα, ώστε να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία του Πειραιά, Κρατικό και Τζάνειο.
Τελικά κορόιδεψε για άλλη μια φορά, όπως και σε τόσα άλλα που αφορούν τις λαϊκές ανάγκες.
Λειτουργεί από τις 8 το πρωί ως τις 9 το βράδυ και μόνο από Δευτέρα ως Παρασκευή, είναι υποστελεχωμένο, με λίγους μόνιμους και πολλούς μετακινούμενους γιατρούς.
Οι ανάγκες των δημοτών στην Πρωτοβάθμια υγεία παραμένουν ανεκπλήρωτες και τα νοσοκομεία του Πειραιά δεν μπορούν να τις ικανοποιήσουν εξαιτίας των μεγάλων ελλείψεων, που έχουν και αυτά σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Καλούμε να είναι κριτήριο ψήφου και απάντηση, η υποβάθμιση της δημόσιας υγείας.
Να ενισχυθούν αυτοί που με αγώνες παλεύουν για την εξασφάλιση της δημόσιας υγείας για όλο το λαό, ισχυροποιώντας το ΚΚΕ».