Εκδήλωση νομικής πληροφόρησηςς:

O Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. διοργανώνουν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού, Μοσχάτο) κδήλωση νομικής πληροφόρησης, στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

«Η βία και η παρενόχληση στην εργασία σύμφωνα με το Ν4808/21»
«Προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, υπολογισμός σύνταξης»
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι Νομικοί Συνεργάτες του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. θα απαντήσουν σε ερωτήματα και προβληματισμούς εργαζομένων και ανέργων που αφορούν τις θεματικές ενότητες των εισηγήσεων ενώ ως προς το πεδίο της κοινωνικής ασφάλισης το Δίκτυο απαντά σε προβληματισμούς όλων των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Ξεκινάμε μία γόνιμη και ουσιαστική συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. γιατί θέλουμε να είμαστε κοντά στους πολίτες μας και στα προβλήματα που τους απασχολούν στη ζωή τους και συνδέονται με την κοινωνική ασφάλιση και τις εργασιακές σχέσεις. Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. διαθέτει την ειδικευμένη τεχνογνωσία για την υποστήριξη των εργαζομένων και των ανέργων που θα απευθυνθούν στις δομές του. Στόχος μας είναι η παροχή ενημέρωσης από τα έγκριτα στελέχη του ΙΝΕ της Γ.Σ.Ε.Ε. για νομική πληροφόρηση και απαντήσεις σε εξατομικευμένα ερωτήματα πολιτών.
Είμαστε κοντά στους δημότες μας αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα για την παροχή υπηρεσιών που βοηθά την καθημερινή τους ζωή.
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Δήμου μας: https://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/…/synergasia…/

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων & Ανέργων ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- ΤΑΥΡΟΥ Κέντρο Κοινότητας ΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ Εκδήλωση Νομικής MOΣATOY- ΦΑΤΙΣΤΙΚΟ KEKTY Πληροφόρησης H βία και η παρενόχληση στην εργασία σύμφωνα με το N4808/21 ΠροÏποθέσεις συνταξιοδότησης, υπολογισμός σύνταξης Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, 18:30 Χώρος: Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού Μοσχάτο) INE ΓΣΕΕ www.inegsee.gr Ευρωπαίκή Ευρt Ινστιτούτο Εργασίας Επιχειρησιακό Ανάπτυξη info@inegsee.gr Δυναμικ Βίου Μάθηση Μετησματηη ελλάδας ηΕυρωπαϊκήςΈνωσης ΕΣΠΑ 2014-2020 Ταμείο) Matnan"