Απονεμήθηκαν τα Ειδικά Βραβεία 2021 στο Θέατρο Πολιτισμού ‘’Μάνος Λοΐζος’’ στη Νίκαια!
Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή βραδιά διοργάνωσε η Ο.Ε. της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης και ο Πρόεδρος και Ιδρυτής κ. Δημήτρης Μουζακίτης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 40 ετών από την ίδρυση της Ακαδημίας.
Η τιμητική αυτή απονομή πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πολιτισμού ‘’Μάνος Λοΐζος’’ στη Νίκαια!

Στο κατάμεστο θέατρο, αν και κρατηθήκαν τα μέτρα προστασίας, βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τη βραδιά προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο, άνθρωποι του πολιτισμού, εκπαιδευτικοί, δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, όχι μόνο από την Αθήνα αλλά και από την Περιφέρεια, αλλά και απλοί πολίτες που θαυμάζουν τα πρόσωπα που τιμήθηκαν και αγαπούν την τέχνη.
Τα τιμώμενα πρόσωπα που βράβευσε η Α.Ε.Β.Τ:
Γιώργος Κριμιζάκης –Μουσικοσυνθέτης
Γιώργος Θεοδοσιάδης –Μουσικοσυνθέτης – Μαέστρος
Ελένη Ροδά –Τραγουδίστρια – Ηθοποιός
Σωτήρης Τσόγκας – Ηθοποιός

Άγγελος Χατζής – Χορογράφος-Χορευτής Ε.Λ.Σ.
Γιώργος Άρμαδώρος – Ηθοποιός
Αδελφοί Τζαβάρα – Μουσικό Ντουέτο
Λίτσα Σακελάριου –Τραγουδίστρια
Χάρης Σεπεντζής – Σκηνογράφος
Πωλίνα Γκιωνάκη – Ηθοποιός – Συγγραφέας
Τα βραβεία απένειμαν επί σκηνής:
Οι Αντιπεριφερειάρχες Πειραιά και Νήσων, Σταυρούλα Αντωνάκου, και Βάσω Μπόγρη, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο Δήμαρχος Νικαίας-Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, ο εντεταλμένος περιφερειακός Σύμβουλος, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο ηθοποιός και εντεταλμένος σύμβουλος πολιτισμού του Δήμου Ηλιούπολης, Χρήστος Φωτίδης, ο χορογράφοςΔημήτρης Ιβάνωφ, η πρόεδρος της Κερκυραϊκής Εστίας Αθηνών, Λίνα Βέργη, ο Πρόεδρος της Κερκυραϊκής Ενωσης Αθηνών,Θωμάς Σούλος, η εκπρόσωπος της νεολαίας της Κερκυραϊκής Ενωσης Πειραιά, ΜΑΡΙΤΙΝΑΜουζακίτου- Γιοργουλόγιαννη, ο π. Δήμαρχος Μεθάνων και μέλος του Δ.Σ. της ένωσης Δημαρχών, Παναγιώτης Λαμπρού, οι επιχειρηματίες Βασίλης και Αλεξία Σαβράμη, Ανδρέας Δασκαλάκης Ανδριανόπουλος, Χρήστος Λεούσης και ο Πρόεδρος της Α.Ε.Β.Τ. και της Κερκυραϊκής Ενωσης Πειραιά, Δημήτρης Μουζακίτης.
Τους εκλεκτούς καλεσμένους και τους βραβευθέντες υποδέχτηκε στην είσοδο του θεάτρου ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ακαδημίας κ. Μουζακίτης, μαζί με τους συνεργάτες του, την Υπεύθυνη Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων, ηθοποιό Σοφία Καρνέση, τον ηθοποιό Χρήστο Κωνσταντινίδη και επιτροπή υποδοχής.

Την απονομή παρουσίασε ο ηθοποιός Χρήστος Φωτιάδης φορώντας ρούχα των καταστημάτων Andrianopoulos Fashion Stores και τα βιογραφικά διάβασε ο ηθοποιός Μάνος Τσιβιλής, ενώ μήνυμα – χαιρετισμό έστειλε ο Γενικός Δ/ντής της Ακαδημίας & Οικονομολόγος Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης που είναι εγχειρισμένος στο πόδι!
Τη βραδιά ξεκίνησε με την Χορωδία και χορευτικό του χορευτικού συλλόγου Αλμυρής Κορίνθου ‘’ Οι φίλοι της παραδόσης’’, σε μια ξεχωριστή βραδιά, γεμάτη Μουσική και εκπλήξεις…
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Κούρος, τραγούδησαν οι Γιάννης Πετρόπουλος, Ελένη Ρώδα, Τάκης Μπινιάρης, Γιάννης Λεκόπουλος, Μαυρίκιος Μαυρίκιου, Μάκης Ψαραδέλλης και η σοπράνο Δέσποινα Τσολάκη.
Η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Νικαίας – Ρέντη για την παραχώρηση καθώς τους τεχνικούς και την δραστήρια φίλη Δέσποινα Τρίγκα για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθώς και τον οίκο Τρανούλη για το φόρεμα της Δέσποινας Τσολάκη.

Τελος να αναφέρουμε ότι τα βίντεο που είχαν προγραμματιστεί να παίξουν κατά την τελετή δεν ήταν εφικτό λόγο που το συνεργείο κόλλησε τον ιό και αμέσως μπήκε σε καραντίνα!
Κλείνοντας, ο Πρόεδρος κ. Μουζακίτης, έδωσε ραντεβού για τον θεσμό τον θεατρικών κορφιάτικων βραβείων που φέτος θα γιορταστούν με μεγαλοπρέπεια τα 40 χρόνια του θεσμού και θα ακολουθούσουν τα διεθνή βραβεία «Προσωπικότητες 2020», στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά.