Βρωμίζουν το Πέραμα.

Απίστευτα κι όμως αληθινά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Μια εργολαβία καθαρισμού φρεατίων των δρόμων, από την Περιφέρεια, αντί να διώξει την βρώμα και τις αποκρουστικές οσμές από την πόλη του Περάματος εφηύρε (αυτοί λένε με εντολή της Δημοτικής Αρχής) την ιδέα να ανοίξει ένα τεράστιο λάκο, δημιουργώντας μια μικρή “χαβούζα” για τα τοξικά και τα επικίνδυνα απόβλητα που περισυνέλλεγε από τους δρόμους του Περάματος ( ίσως και του Κερατσινίου, αφού εθεάθη έξω από το Super market Σκλαβενίτης), τα οποία πετούσε στο χώρο της Πλατείας “Αρμού”, δίπλα από το Cine Πέραμα και το άγαλμα των Σαλαμινομάχων.

Ίσως οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας , όσο και του δήμου Περάματος, μαζί με τους επιβλέποντες και την Διεύθυνση περιβάλλοντος να έχουν κάτι να απαντήσουν για το ποιος έδωσε άδεια, ποιος ελέγχει τη διαδικασία εκτέλεσης του έργου αλλά και το πως με τέτοια ευκολία γίνονται τέτοιες ¨χοντράδες” σε βάρος του περιβάλλοντος αλλά και της υγείας των πολιτών. Έτσι ελπίζουμε να μπει, επιτέλους, ένα τέλος στις αυθαιρεσίες, στη διαφθορά και τη διαπλοκή κάποιων εργολάβων και εν γένει στα δημόσια έργα και την υλοποίηση τους.

Τέλος ο Δήμαρχος Περάματος, ευαίσθητος σε θέματα περιβάλλοντος, αλλά και οι συνεργάτες του οφείλουν άμεσα να επιληφθούν του προβλήματος και να ενημερώσουν τους πολίτες για τις ενέργειές τους.

20160204_101931 20160404_094453 20160404_094517 20160404_094531 20160404_094533 20160404_094712