ΚΟΒ Εργαζομένων Δήμου Περάματος : “Κανένα εμπόδιο δεν είναι ικανό να εμποδίσει τη φωνή του ΚΚΕ, να φτάνει καθημερινά σε ολοένα και περισσότερους εργαζόμενους.”

Δέκα ημέρες πριν τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη, μία ημέρα πριν την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ  στο Πέραμα , η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τον αντιλαϊκό – αντεργατικό της κατήφορο έκανε ένα ακόμη βήμα κατεβάζοντας όλες τις αφίσες του Κομμουνιστικού Κόμματος από το Δημαρχείο της πόλης!!!

Οι δήθεν αριστεροί της Δημοτικής Αρχής  (ΣΥΡΙΖΑ Νο1- & 2)  έπραξαν αυτό ακριβώς που εδώ και 2 βράδια (τότε βγαίνουν οι αρουραίοι από τους υπονόμους) κάνουν τα φασιστοειδή της εγκληματικής Χρυσής Αυγής στους δρόμους του Περάματος, σκίζοντας με λύσσα τις αφίσες του ΚΚΕ.

Αλήθεια ποιούς «αριστερούς» μπορεί να ενοχλούν οι αφίσες του ΚΚΕ  ή τα  μηνύματα τους;

«Τους δοκίμασες…   Τώρα με το ΚΚΕ     Υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής»

Ή το κάλεσμα στην προεκλογική μας συγκέντρωση;

 

Ενημερώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τέτοιου είδους «εγχειρήματα» η ιστορία μας  έχει δείξει ότι αποτυγχάνουν παταγωδώς.

     Κανένα εμπόδιο δεν είναι ικανό να εμποδίσει τη φωνή του ΚΚΕ, να φτάνει καθημερινά σε ολοένα και περισσότερους εργαζόμενους.

 

  • να αποκαλύπτει τους δυνάστες του λαού με όποιο φερετζέ επιλέγουν να εμφανισθούν μπροστά του,

 

  • να στέκεται πρωτοπόρο, με ανιδιοτέλεια και χωρίς να φοβάται τις όποιες θυσίες στον αγώνα,  για άμεσα μέτρα ανακούφισης, αλλά και για μια άλλη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση.