Π. Καμάς: Χρειαζόμαστε σκληρό ροκ και δίνουμε κονσέρτο μουσικής δωματίου

Στη συνάντηση των Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Κερατσινίου -Δραπετσωνας , που συγκάλεσε στις 8/9/2020, ο Δήμαρχος της πόλης  κ. Χρήστος Βρεττάκος, έλαβαν μέρος οι επικεφαλής των Παρατάξεων, Μαζί Μπορούμε, κ. Φίλιππος Καμπούρης, Λαϊκής Συσπείρωσης, κ. Καλαμαράς Γιώργος, Επόμενη Μέρα κ. Βάνα Δατσερη, Άλλη Πρόταση κ. Ελένη Δαβγιωτη και ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ , Παντελής Καμας. Την Ελεύθερη Κίνηση Δημοτών, εκπροσώπησε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τζιώτης Ιωάννης.
Στη σύσκεψη συμφωνήθηκε να επιδιωχθεί από το Δήμαρχο κ. Βρεττάκο, στην συνεδρίαση της 9/9//2020, του Περιφερειακού Συμβουλίου, η στήριξη της τροπολογία που πρότεινε στα πολιτικά κόμματα το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης .
Επιβεβαιώθηκε ρητά, η ομόφωνη στήριξη της στρατηγικής που χάραξε το Δημοτικό Συμβούλιο για την απομάκρυνση ΟΛΩΝ των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων από την πόλη μας
Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού ΑΛΛΆΖΟΥΜΕ, τόνισε επιπλέον ότι ενώ χρειαζόμαστε σκληρό ροκ συνεχίζουμε να δίνουμε κονσέρτο Μουσικής Δωματίου.
Ζήτησε επίσης να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη συγκρότηση επιτροπής αγώνα για την απομάκρυνση των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων από την περιοχή των Λιπασμάτων.
Για εμάς στο Συνδυασμό Κερατσίνι-Δραπετσωνα #ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ δεν γίνεται ανεκτό ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΣ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ.