Ομόφωνα το Δ.Σ υπέρ των εργαζόμενων!

Με ομόφωνη απόφαση τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη ενέκρινε το ψήφισμα που κατέθεσε η πλειοψηφία, σχετικά με το άρθρο 179 του “Αναπτυξιακού Νομοσχεδίου” που προωθεί η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.Σύμφωνα με το ψήφισμα, “ Το Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση σε κάθε νομοθετική παρέμβαση όπως αυτή του άρθρου 179 του πρόσφατου πολυνομοσχεδίου, με την οποία προωθείται η μεταφορά δημόσιων υπηρεσιών, ιδιαίτερα των ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού των Δήμων, σε ιδιώτες.
• Ζητάμε από την Κυβέρνηση να αποσύρει την επίμαχη διάταξη και από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, να συνταχθούν μαζί μας και να στηρίξουν αυτό το αίτημα.
• Ζητάμε την άμεση κατάργηση κάθε απαγόρευσης ή αυστηρού περιορισμού των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού, σε δημοτικές υπηρεσίες κρίσιμες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
• Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους εργαζόμενους και όλους εκείνους που μάχονται καθημερινά για σύγχρονες δημόσιες υπηρεσίες”.

Ευχαριστώ το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μου, που για μία ακόμα φορά υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων. Η αρχή έγινε από το “σπίτι” μου. Η συνέχεια θα έρθει από τα Δημοτικά Συμβούλια όλης της χώρας…