Νικόλαος Π. Μανωλάκος : «Ο Πειραιάς και τα νησιά μπορούν να στηρίζονται σε εμένα, δεν πρόκειται να τους απογοητεύσω!»

Μία διαφορετική συνέντευξη στο Portonews.gr από τον Στρατηγό Νίκο Μανωλάκο, Υποψήφιο Βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων με την Νέα Δημοκρατία.

Αναλύει τα εθνικά θέματα με γνώση και παρρησία, έχοντας παρακαταθήκη τη μεγάλη και επιτυχημένη του θητεία στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Με εύσημα και με ένσημα, όπως λέει, και μιλώντας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συμφώνησαν ώστε να υπάρχει νέος άνεμος της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού με βάση το πρόγραμμα της ΝΔ αλλά και το σύνθημα του «Όλοι μαζί» για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

Δηλώνει, ακόμη, ότι ανησυχεί αλλά δεν φοβάται γιατί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έχουν ακμαιότατο ηθικό και ψυχή.

Δίνει το δικό του στίγμα για την ασφάλεια, την υγεία και την παιδεία που ταλαιπωρούν τον απλό πολίτη, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι θα δοθούν άμεσες λύσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη χωρίς ιδεοληψίες, με μηδενική ανοχή, με σύνεση για την αλλαγή που πρέπει να υπάρξει την επόμενη μέρα.

Αφήνει το δικό του στίγμα σ’ αυτό που προβάλλει όλη κοινωνία σαν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας, το δημογραφικό, αφού το παρομοιάζει με ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί.

Καταθέτει ότι το θέμα της ανάπτυξης πρέπει να είναι «ατμομηχανή» για τη γενικότερη ανάταση της Ελλάδας, πιστεύοντας ότι η Νέα Δημοκρατία καλώς το έχει σαν πρώτο στόχο της.

Κάνει λόγο, για το πώς πρέπει να χρησιμοποιήσει η χώρα μας την εξωτερική της πολιτική με τους συμμάχους της, για τις συνεργασίες που πρέπει να έχει αλλά και για τους όρους που πρέπει να διέπουν αυτές.

Καυστικός στην κριτική του για τον Κ. Σημίτη και τον Γ. Κατρούγκαλο, για τις δηλώσεις τους για τα εθνικά θέματα, το Αιγαίο, τις γκρίζες ζώνες και την υφαλοκρηπίδα.

Αφήνει να εννοηθεί ότι όλες οι διενέξεις ξεκινούν από και για τον πλούτο του Αιγαίου.

Στο ενδεχόμενο της εκλογής του την 7η Ιουλίου, κάνει σαφές ότι γνωρίζει απόλυτα τις δυσκολίες, όμως, δηλώνει κατηγορηματικά ότι ξέρει να θέτει τα θέματα επί τραπέζης, να συνεργάζεται και να παίρνει αποφάσεις. Προτείνει δε, να υπάρχουν υπεύθυνες και ώριμες πολιτικές δυνάμεις χωρίς κομματικά οφέλη  για το καλό της πατρίδας.

Κάνει σαφές ότι από την επόμενη κιόλας μέρα θα σταθεί απέναντι στην ατιμωρησία απ’ όπου κι αν αυτή προέρχεται, με αγώνα θα παλέψει για ένα αδιάφθορο κράτος, φιλικό στον πολίτη.

Καταγράφει ότι είναι ανοιχτός σε κάθε συνεργασία με τους δημάρχους και τις τοπικές αρχές, κάτι που άλλωστε απέδειξε και στην προεκλογική του περιοδεία, ώστε με σύνεση και με διάλογο μαζί τους να μπορέσουν να λυθούν τα όποια προβλήματα ταλανίζουν τον Πειραιά και τα Νησιά και του Αργοσαρωνικού.

Σημειώνει τη μεγάλη έλλειψη της πολιτείας που σχετίζεται με τη ψήφο της ομογένειας και των απόδημων Ελλήνων.

Τέλος, ζητώντας τη ψήφο των πολιτών του Πειραιά και των νησιών του Αργοσαρωνικού ξεκαθαρίζει ότι ο Στρατηγός Νίκος Μανωλάκος δεν πρόκειται να τους απογοητεύσει.

Ολόκληρη η συνέντευξη στο Βίντεο που ακολουθεί :