Χάρης Τσιλιώτης υπ.  Βουλευτής Β΄ Πειραιά με Ν.Δ.: «Δεσμεύομαι να φέρω το νέο με ρήξη και ανατροπές στη Β΄ Πειραιά με συμμάχους τους συμπολίτες μου»

Ο Χάρης Τσιλιώτης, σε μία συνέντευξη στο Portonews, η οποία έβγαλε ειδήσεις πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές, δείχνοντας έτσι τη γνώση, την κατάρτιση και την εμπειρία που έχει  για τα προβλήματα της Β΄ Πειραιά.

Πολιτικά, λέει, ότι υπάρχει απόγνωση και οργή για το ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύοντας ότι η Ν.Δ. θα είναι πρώτο κόμμα στη Β΄ Πειραιά. Δηλώνει ότι ο κόσμος διψάει για κάτι καλύτερο στη Β΄ Πειραιά, το οποίο να είναι σε ρήξη με το παλιό και  αυτό θα προσπαθήσει και με δικές του ενέργειες να φέρει στην περιοχή.

Μιλάει για την καθίζηση της αγοράς στις περισσότερες πόλεις της περιοχής μας, όπου τις έχει «γονατίσει» η υπερφορολόγηση, η ανεργία που σε πολλές περιπτώσεις είναι πρωταθλήτρια από όλη την Ελλάδα και ειδικότερα στις γυναίκες και τους νέους κάνοντας λόγο για υποαμοιβόμενη εργασία.

Δηλώνει ότι σαν ακαδημαϊκός και άνθρωπος με μεγάλες γνώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αυτό που του ζητούν οι πολίτες, δηλαδή κάτι ποιοτικό, ανατρεπτικό και ηθικό είναι πλέον στα πλάνα του, αν του δοθεί η ευκαιρία, να το πραγματοποιήσει μέσα από την εκλογή του στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Αναλύει τις επιδοτήσεις, τις απορροφήσεις και τα έργα που έπρεπε να έχουν πιάσει τόπο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει με ευθύνη ανθρώπων που δεν είχαν την τεχνογνωσία και παρέμειναν αγκυλωμένοι στη γραφειοκρατία, τη διαφθορά, χωρίς να παράξουν έργο, δίνοντας ευτελείς δικαιολογίες.

Θα ήθελε να ασχοληθεί  αν εκλεγεί, με τα εθνικά θέματα, την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την ασφάλεια, τη δικαιοσύνη και για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της χώρας.

Τέλος, δηλώνει ότι οι ρίζες του είναι στη Β΄ Πειραιά, από τον Κορυδαλλό ορμώμενος, αυτοδημιούργητος, τονίζοντας ότι είναι ένας από εμάς και αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η αγάπη και το ήθος του για την πολιτική και τους πολίτες, χωρίς χρηματοδότες και πάτρωνες μόνο με  πίστη στην αμφίδρομη εμπιστοσύνη του πολίτη για τον πολιτικό και του πολιτικού για τον πολίτη.

Ολόκληρη η συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί: