Νίκος Χουρσαλάς Δήμαρχος: “Μία νέα εποχή ξεκινάει για τον Κορυδαλλό”

Ο Νίκος Χουρσαλάς έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο Β Γύρο των Δημοτικών Εκλογών, επικρατώντας του φαβορί απερχόμενου Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη.

«Μια νέα εποχή ξεκινάει σήμερα για τον Κορυδαλλό.
Μια εποχή διαλόγου και συνεργασίας, χωρίς κανέναν αποκλεισμό.
Με το βλέμμα στο μέλλον και με διάθεσή για πολλή δουλειά, η δημοτική μας παράταξη θα αναλάβει να οδηγήσει τη πόλη μας «Ένα βήμα μπροστά» επιδιώκοντας να συσπειρώσει για το σκοπό αυτό όλες τις υγιείς δυνάμεις του δήμου μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τη «Δεκαεξάχρονη πόλη» για τη συστράτευση και τον κοινό μας αγώνα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Δημόπουλο και το συνδυασμό του για τη στήριξή του και την μάχη που ξεκινά από για το μέλλον του Κορυδαλλού.
Θέλουμε όμως κυρίως να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, όλες και όλους εσάς, που μας εμπιστευτήκατε και αγκαλιάσατε τη προσπάθειά μας.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους κορυδαλλιώτες και τις κορυδαλλιώτισσες, ανεξαρτήτως της επιλογής, που έκαναν, και δεσμευόμαστε ότι η προσπάθεια για έναν ενωμένο και καλύτερο Κορυδαλλό θα είναι πιο έντονη, πιο μεγάλη, πιο δυνατή.
Το αύριο στον Κορυδαλλό ξεκινάει με μια νέα δημοτική αρχή, αλλά κυρίως με μια ΝΕΑ αντίληψη για τη διαχείριση των κοινών πραγμάτων, πιο κοντά σε όλους τους συμπολίτες μας, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς αποκλεισμούς.
Ευχαριστούμε πολύ.»