Δημήτρης Σαρρής υπ. Κοινοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το Γιάννη Μώραλη: “Ο Πειραιάς μπορεί να γίνει μία σύγχρονη πόλη”

Γνωρίζει επαρκώς τα προβλήματα της Α΄Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά και θέλει να συνδράμει στην αντιμετώπισή τους με όλες του τις δυνάμεις.

Συστρατεύεται με τον Γιάννη Μώραλη και το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». 

Ο Δημήτρης Σαρρής είναι 51 χρονών.

Είναι διευθυντικό στέλεχος σε Εκπαιδευτικό Όμιλο. 

Γεννήθηκε στην Καλλίπολη όπου ζει μέχρι σήμερα. Έχει τελειώσει το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Για πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των κατασκευών ως επιχειρηματίας.

Ο υποψήφιος δήλωσε: 

«Έζησα τον Πειραιά μας σε καλές και κακές εποχές και γνωρίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας, ως κάτοικοι, ως εργαζόμενοι και ως επιχειρηματίες αυτής της πόλης.

Έζησα μαζί σας την απαξίωση της πόλης μας μέσα από τα χρόνια της οικονομικής κρίσης που περάσαμε και δεν φαίνεται να τελειώνουν αν δεν κάνουμε κι εμείς κάτι για να το αλλάξουμε. Γνωρίζω επίσης και τις τεράστιες δυνατότητες που έχει η Πόλη μας για ανάπτυξη και αξιοποίηση της φυσικής ομορφιάς και της θέσης που βρίσκεται και θέλω να εργαστώ μαζί με την ομάδα του Γιάννη Μώραλη προς αυτή την κατεύθυνση.

Η πρώτη θητεία της δημοτικής αρχής του ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ απέδειξε ότι ο Πειραιάς μπορεί να μετατραπεί σε μία σύγχρονη πόλη, μπορεί να εκμεταλλευτεί τους πόρους της και να αναδείξει ένα νέο πρόσωπο σε όλο τον κόσμο.

Αν είναι σημαντικό να επιδιορθώσουμε τους δρόμους, τα πεζοδρόμια, τους κόλπους, τα σχολεία, τους αθλητικούς χώρους, άλλο τόσο σημαντικό είναι να αναδείξουμε ότι ο Πειραιάς μας είναι ένας σπουδαίος τουριστικός προορισμός και εμείς οι Πειραιώτες είμαστε περήφανοι για το όμορφο λιμάνι μας. 

Με την εμπιστοσύνη σας, θέλω να προσπαθήσω μαζί σας, μαζί με τον ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ και τον Γιάννη Μώραλη, να κάνουμε την πόλη μας, την πόλη που ονειρευόμαστε»