Ο Μανώλης Μελεΐσης μιλάει για το φαινόμενο με τα άδεια γήπεδα στην Ελλάδα, εν αντιθέσει με τα γήπεδα των άλλων χωρών κι αυτό λόγω έλλειψης ασφάλειας.
Όπως λέει ποιος γονέας θα πάει τα παιδιά του στο γήπεδο, όταν γίνονται τέτοια αισχρά πράγματα στο πόλο;
Επίσης τονίζει την επικινδυνότητα του 5Χ5 στην πόλη του Περάματος, αφού βρίσκεται σε μία λεωφόρο οχλούσα και με μεγάλες ταχύτητες, αναφέρει ότι η πολυσυζητημένη πεζογέφυρα δεν έγινε ποτέ και έτσι η έλλειψη ασφάλειας στο χώρο είναι χαρακτηριστική.
Επίσης βάζει γα μία ακόμη φορά στο τραπέζι του διαλόγου το θέμα της έλλειψης σχολικών τροχονόμων για τους μαθητές.
Κάνει αναφορά με μία δόση πικρίας για τις επισκέψεις των πολιτικών, τα χειροκροτήματα και την έλλειψη φιλότιμου από τους διοικούντες, αλλά και την αγνόηση και την απαξίωση για τα θέματα που προβληματίζουν τους πολίτες.
Ολόκληρη η συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί: