Δήμαρχος Περάματος: Καλή Χρονιά από το «πεδίο» των εργασιών

Μέχρι και την τελευταία ημέρα του χρόνου οι υπηρεσίες του Δήμου Περάματος εξωραΐζουν και βελτιστοποιούν με μικρές και μεγαλύτερες παρεμβάσεις τους κεντρικούς δρόμους και τις γειτονιές της πόλης, με προσωπική επίβλεψη του δημάρχου Γιάννη Λαγουδάκου.

Παρεμβάσεις πραγματοποιούνται με την κοπή δέντρων, τον καλλωπισμό παρτεριών σε κεντρικά σημεία και την τοποθέτηση 2000 νέο- παρεληφθέντων λαμπτήρων LED στις κεντρικές λεωφόρους.
Το «στοίχημα» είναι, το Πέραμα με την αλλαγή του χρόνου να μπει σε τροχιά πραγματικής και εμφανούς Επανεκκίνησης, όπως η δημοτική αρχή οραματίζεται, σχεδιάζει και άοκνα εκτελεί, με τη συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου.
Βάσει των προτεραιοτήτων της δημοτικής αρχής του Γιάννη Λαγουδάκου, το Άνω Πέραμα και η ασφάλεια των κατοίκων του προέχουν στο σχέδιο Επανεκκίνησης, με την υλοποίηση σχεδίου δημιουργίας δρόμων διαφυγής από τα αδιέξοδα και επικίνδυνα έως χθες σημεία, με εκβραχισμούς, δημιουργία τοιχίου αντιστήριξης και ενίσχυση της στατικής επάρκειας.
Ο Δήμαρχος του Περάματος απηύθυνε τις ευχές του για τη Νέα Χρονιά, βρισκόμενος στο πεδίο των εργασιών Άνω Περάματος, εκφράζοντας για άλλη μία φορά τη δέσμευσή του με πράξεις.
«Με Ευχές δεν καλυτερεύει η Ζωή μας, απαιτεί αγώνες και προσπάθειες για ένα καλύτερο 2026!
Όσοι πολιτευόμαστε, δεν αρκεί να ευχόμαστε Ειρήνη σαν μήνυμα για την Πρωτοχρονιά, αλλά να αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε πόλεμο που γίνεται δίπλα μας.
Δεν αρκεί να ευχόμαστε Ευτυχία, αλλά να αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε κοινωνική αδικία και ανισότητα.

Δεν αρκεί να ευχόμαστε Ευημερία, αλλά να αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα στον τόπο μας, όπως τώρα, με το έργο που εκτελούμε στη διάνοιξη της Λεωφόρου Αρεοπόλεως στο Ανω Πέραμα με διαφυγή εκτός πόλης.

Ο δήμαρχος και σημερινή δημοτική αρχή Περάματος για αυτό δεσμευτήκαμε προεκλογικά, και αυτό πράττουμε κάθε έτος, κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό.
Πέραμα Επανεκκίνηση 2026!
Καλή μας Χρονιά!», ευχήθηκε ο Δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκος.