Τις νικήτριες του Final 4 Νεανίδων του Πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ βράβευσε η Περιφερειάρχης Αττικής

 • Στο πλευρό των γυναικείων ομάδων Βόλεϊ που μετείχαν στο Final 4 Νεανίδων του Πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας και Ανατολικής Αττικής (ΕΣΠΑΑΑ), βρέθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.
  Η Περιφερειάρχης συνοδευόταν από τους Περιφερειακούς Συμβούλους Φώτη Χρυσικό και Πάρη Ευαγγελίου, ο οποίος είναι και Πρόεδρος του Α.Ο. Μαρκοπούλου.
  Η Περιφερειάρχης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι βράβευσαν τις αθλήτριες των ομάδων, αφού παρακολούθησαν τον τελικό του Final 4 που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων. Η διεξαγωγή των αγώνων διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού Μελισσίων «Ο ΦΟΙΒΟΣ».
  “Στηρίζουμε συστηματικά τον μαζικό αθλητισμό με 140 έργα, 217 εκατομμυρίων ευρώ”
  Ερωτηθείσα σχετικά, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, υπογράμμισε μεταξύ άλλων το «διαρκές και έμπρακτο ενδιαφέρον της Περιφέρειας Αττικής για την οικογένεια του βόλεϊ, όπως αυτό αποτυπώνεται και στο Μνημόνιο Συνεργασίας με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την ανάδειξη και την προαγωγή του βόλεϊ».
  «Η στήριξη της Περιφέρειας Αττικής στον μαζικό, ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι στρατηγική επιλογή που έχουμε κάνει από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την ευθύνη της Διοίκησης της Περιφέρειας και πλέον μιλάμε για συγκεκριμένο έργο αναβάθμισης, ανακαίνισης αλλά και δημιουργίας νέων αθλητικών υποδομών για τους συμπολίτες μας.
  Μιλάμε για 140 έργα 217 εκατομμυρίων ευρώ από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.
  Και συνεχίζουμε»