Γιάννης Λαγουδάκης: Μετά από πολύ αγώνα, φέραμε το Δήμο Περάματος στην κανονικότητα”

Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη,  κάνει λόγο για την προεκλογική  εκστρατεία που ξεκινάει, δίνοντας έμφαση στη λειτουργία του Δήμου Περάματος μετά τη διαλυτική κατάσταση – όπως λέει – που τον παρέλαβε και τονίζει ότι πρέπει να ορθοποδήσει.

 

  • Τονίζει ιδιαίτερα ότι για την παράταξή του οι εκλογές κατατάσσονται στις γιορτές,  τη δράση  και τη λειτουργία τη γιορτάζουν με φαγητό, κρασί και μουσική.
    Σχετικά με τα αθλητικά έργα και τις παιδικές χαρές στην πόλη του Περάματος ο Γιάννης Λαγουδάκης σχολίασε ότι “παρ΄ όλο το ν. 4412 και το χρόνο που απαιτεί μία μελέτη και ένας διαγωνισμός, ήδη έχει σχεδόν ολοκληρωθεί το γήπεδο παιδικού μπάσκετ στην Πρόνοια, το γήπεδο μπάσκετ στο κάτω μέρος της πλατείας Ελευθερίας στον πεζόδρομο και έχει ξεκινήσει και το γήπεδο μπάσκετ στη πλατεία Δημητριάδη δίπλα από το γήπεδο ποδοσφαίρου.
  • Η δέσμευση ήταν για πέντε μικρά γήπεδα κι αυτό κάνουμε. Άμεσα θα είναι έτοιμα για χρήση από τους πολίτες. Αυτήν την εβδομάδα θα παραχωρηθεί της Πρόνοιας και της Ελευθερίας”.
    Αναφορικά με τις παιδικές χαρές δήλωσε ότι “ξεμπλοκάρισε το θέμα λόγω των ενστάσεων που είχαν γίνει στο ελεγκτικό συνέδριο, ο μειοδότης έχει βρεθεί και ήδη από την Τρίτη – Τετάρτη θα υπάρξει εγκατάσταση του μειοδότη σε πέντε παιδικές χαρές, από το Ικόνιο μέχρι τη Φαναρακίου”.
  • Ερωτηθείς για τα δώρα των εργαζομένων στους δήμους κι αν ο ίδιος έχει κάνει κάτι γι αυτό σε κάποιο Δ.Σ του δήμου απάντησε σχετικά τα εξής΄: “Ακόμη είμαστε σε ένα στάδιο που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι κάνουν μία υπεύθυνη δήλωση και αναφέρονται στη διεκδίκησή τους. Έχει να κάνει με τους νόμους του κράτους, με το νομικό πλαίσιο. Είτε πω είτε δεν πω εγώ θετικά ή αρνητικά δεν καθορίζεται από αυτό η πληρωμή των δώρων”.
  • Τέλος για τους πράσινους κάδους στην πόλη, ο δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκης αναφέρει πως “με την αγορά των πράσινων κάδων ανοίγει το πεδίο ανακύκλωση στην πόλη”.

Ολόκληρη η συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί: