Γ. Κωνσταντάτος: Από την πόλη μας στην κορυφή του κόσμου

Υπερήφανοι για τα παιδιά μας!

Μια βραδιά γεμάτη λάμψη, υπερηφάνεια και συγκίνηση ζήσαμε  τιμώντας τους αθλητές της πόλης μας, που με το πάθος, την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά τους, έκαναν το Ελληνικό και την Αργυρούπολη να ξεχωρίζουν στο παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό και πανελλήνιο στερέωμα!
Πάνω από 200 πρωταθλητές μας βραβεύτηκαν απόψε στον κατάμεστο χώρο του ‘Μίκης Θεοδωράκης’, όπου πλήθος κόσμου, γονείς, προπονητές και φίλοι του αθλητισμού χειροκρότησαν με θέρμη τις διακρίσεις τους.
Αυτές οι νίκες δεν είναι απλώς μετάλλια και κύπελλα. Είναι ιστορίες γεμάτες θυσίες, αγώνες, επιμονή και πίστη στο όνειρο.
Ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή αποτέλεσε η παρουσία και η βράβευση της Παραολυμπιονίκη Έλενας Παπασταματοπούλου και του Ολυμπιονίκη Αντώνη Παπακωνσταντίνου, δύο σπουδαίων αθλητών του Δήμου μας, που με τη δύναμη, το ήθος και το παράδειγμά τους πέρασαν ισχυρά μηνύματα πίστης, ελπίδας και αφοσίωσης.
Ως Δημοτική Αρχή, είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε τους αθλητές μας με κάθε δυνατό τρόπο. Συντηρούμε και εκσυγχρονίζουμε συνεχώς τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, δημιουργούμε νέους χώρους άθλησης και παρέχουμε δωρεάν τις υποδομές μας στα σωματεία της πόλης.
Ο αθλητισμός είναι δύναμη, είναι παιδεία, είναι τρόπος ζωής – και στην πόλη μας, στο Ελληνικό και την Αργυρούπολη αποτελεί προτεραιότητα! Απόδειξη αποτελούν τα εκατοντάδες μετάλλια αλλά και οι χιλιάδες αθλούμενοι στις υποδομές μας που λίγοι Δήμοι έχουν πανελλαδικά!
Συνεχίζουμε να γράφουμε μαζί νέες σελίδες επιτυχιών, γιατί από την πόλη μας, με επιμονή και σκληρή προσπάθεια δρόμος οδηγεί στην κορυφή του κόσμου.
Συγχαρητήρια σε όλους!