Γ. Κωνσταντάτος: Να ακουστεί επιτέλους η πρότασή μας για τη πρόληψη στην αυτοδιοίκηση

Η αυτοδιοίκηση μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως γίνεται στον Υμηττό αυτή τη στιγμή και το αποδείξαμε με την φωτιά στην Γλυφάδα, εάν και εφόσον, το κράτος μπορέσει να υποστηρίξει την πρόταση που έχουμε καταθέσει ως Ελληνικό Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων πλέον, για τους 138 Δήμους – Μέλη μας.

Να ακουστεί επιτέλους η πρότασή μας για τη πρόληψη στην αυτοδιοίκηση.
Ευχαριστώ πολύ την εκπομπή NEWSROOM της ΕΡΤ1 με την Σταυρούλα Χριστοφιλέα και τον Μάκη Προβατά για την ουσιαστική συζήτηση που είχαμε  για την ανάγκη πρόληψης και οργάνωσης των Δήμων.
Η αυτοδιοίκηση μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως γίνεται στον Υμηττό αυτή τη στιγμή και το αποδείξαμε χθες με την φωτιά στην Γλυφάδα, εάν και εφόσον, το κράτος μπορέσει να υποστηρίξει την πρόταση που έχουμε καταθέσει ως Ελληνικό Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων πλέον, για τους 138 Δήμους – Μέλη μας.
Ξεκάθαρες κουβέντες – Ξεκάθαρες και οι ευθύνες!