Φώτης Κουβέλης: “Πιστεύω ότι το 2019 θα είναι καλύτερο από το έτος που έφυγε”

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτη Κουβέλη

Πραγματοποιήθηκε  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ και παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτη Κουβέλη. Στην τελετή παρέστησαν ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Πειραιά και Νησιών Γεωργία Γενιά και Ελένη Σταματάκη, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Πειραιά Ευαγγελία Καρακώστα και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, εκπρόσωποι των Δημάρχων Πειραιά, Κερατσινίου και Δραπετσώνας, οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Διονύσιος Τεμπονέρας και Χρήστος Λαμπρίδης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης, οι Υπαρχηγοί Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχοι Λ.Σ Θεόδωρος Κλιάρης και Αθανάσιος Ντούνης, οι Διευθυντές Κλάδων του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. και λοιπό στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου. Επίσης, στην τελετή παραβρέθηκαν, επίτιμοι Αρχηγοί του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ, Πρόεδροι της Λέσχης Λ.Σ. και της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λ.Σ., εκπρόσωποι του Πολεμικού Ναυτικού, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και εκπρόσωποι των Ελληνικών Δικαστικών Αρχών, της Ναυτιλιακής κοινότητας και των Συνδικαλιστικών Ενώσεων του Λιμενικού Σώματος.

 

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτης Κουβέλης, στο σύντομο χαιρετισμό του, ανέφερε:

“Σεβασμιότατε, κύριοι Βουλευτές, κύριοι εκπρόσωποι των ναυτιλιακών ενώσεων, αγαπητά στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, κυρίες και κύριοι, σας εύχομαι από βάθος καρδιάς ευτυχισμένο, γεμάτο χαρά, υγεία και προκοπή το καινούργιο έτος, το 2019. Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο από το έτος που έφυγε και όλοι μας πρέπει να εργαστούμε, προκειμένου η νέα χρονιά να είναι γεμάτη προκοπή, πρόοδο και ουσιαστική ανάπτυξη. Σας εύχομαι κάθε καλό, ατομικά, με τις οικογένειες σας, εύχομαι κάθε καλό, ασφαλείς θάλασσες και καλή επιστροφή στην πατρίδα όλων των ναυτικών μας. Χρόνια πολλά και κάθε καλό”.