Νίκαια-Ρέντης: Αρωγός στις “Ημέρες Σταδιοδρομίας” του ΠΑΠΕΙ

Αρωγός στις «Ημέρες Σταδιοδρομίας» που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο Θεμιστόκλειο Συγκρότημα Νίκαιας, ήταν ο Δήμος μας και διέθεσε για δυο μέρες λεωφορεία δημοτικής συγκοινωνίας, προκειμένου να διευκολύνει την πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο.

Ο Δήμος μας, αρωγός στις «Ημέρες Σταδιοδρομίας» του Πανεπιστημίου Πειραιώς
«Είναι τιμή για την πόλη μας να έχει ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της χώρας και όπως έχω αναφέρει επανειλημμένως και στον πρύτανη Καθηγητή Μιχαήλ Σφακιανάκη, στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο, θα επικεντρωθούμε σε κοινές προσπάθειες και προγράμματα με στόχο την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής και την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού» δήλωσε ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης.
Από την πλευρά του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθηγητής Μιχαήλ Σφακιανάκης τόνισε ότι «η αγαστή συνεργασία του Πανεπιστημίου μας με το Δήμο Νίκαιας, με κορυφαίο γεγονός την κοινή διεκδίκηση επέκτασης της γραμμής μετρό μέχρι το Θεμιστόκλειο συγκρότημα θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί με κοινές δράσεις, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της πόλης αλλά και του Πανεπιστημίου μας».