Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ατρόμητος, διοργανώνει μεγάλη αιμοδοσία την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου (Θύρα 5, οδός Γιαννιτσών).

Σε μια ιδιαίτερη περίοδο, που η ανάγκη για να στρέψουμε την προσοχή μας στον συνάνθρωπό μας είναι ακόμα πιο επιτακτική, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και η ΠΑΕ Ατρόμητος απευθύνουν από κοινού κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να προσέλθει στη μεγάλη αιμοδοσία ώστε να συγκεντρωθεί ικανή ποσότητα αίματος για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο προώθησης της μεγάλης αιμοδοσίας, η ΠΑΕ Ατρόμητος και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δημιούργησαν βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της ομάδας (Κυριάκος Κιβρακίδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Παναγιώτης Τσιντώτας, Νίκος Βέργος) με τίτλο: “Δώσε ζωή είναι στο αίμα σου!”.
