Η ελίν λανσάρει δύο νέα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για οικιακούς καταναλωτές

Πιστή στην πελατοκεντρική προσέγγιση που ακολουθεί στα 70 χρόνια λειτουργίας της, με τα δύο νέα αυτά προγράμματα, η εταιρία προσφέρει στους καταναλωτές ανταγωνιστικές τιμές και οφέλη, χωρίς τη δέσμευση συμβολαίου, καθιστώντας τα μοναδική επιλογή για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών κάθε σπιτιού.

Η ελίν ανακοινώνει το λανσάρισμα των δύο νέων προγραμμάτων ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, Power OnHome Easy και Gas OnHome Easy για οικιακούς καταναλωτές. Πιστή στην πελατοκεντρική προσέγγιση που ακολουθεί στα 70 χρόνια λειτουργίας της, με τα δύο νέα αυτά προγράμματα, η εταιρία προσφέρει στους καταναλωτές ανταγωνιστικές τιμές και οφέλη, χωρίς τη δέσμευση συμβολαίου, καθιστώντας τα μοναδική επιλογή για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών κάθε σπιτιού.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας Power OnHome Easy, προσφέρει μηνιαίο πάγιο 5,00€, με την τιμή ανά kWh για τον μήνα Δεκέμβριο να διαμορφώνεται στα 0,085€. Αντίστοιχα, το πρόγραμμα φυσικού αερίου Gas OnHome Easy προσφέρει πάγιο μόνο 0,15€ ανά ημέρα και χρέωση φυσικού αερίου βασισμένη στην τιμή ΤΤF +0,003€/kWh σε συνδυασμό με την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.