Ανθρωπιστική βοήθεια από το Ίλιον

Μετατροπή της ημέρας εγκαινίων σε ημέρα συμπαράστασης, αλληλεγγύης και συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες.Με το βλέμμα και την σκέψη μας στη μεγάλη καταστροφή που προκάλεσαν οι πλημμύρες που πλήττουν περιοχές της χώρας μας και την απώλεια ανθρώπινων ζωών, η «Δημοκρατική Συνεργασία – Νίκος Ζενέτος»  συνεδρίασε στα γραφεία της παράταξης.

Αποφάσισε να μετατρέψει την ημέρα των εγκαινίων και παρουσίασης των υποψηφίων, σε ημέρα συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης, αλληλεγγύης και ειλικρινούς ενσυναίσθησης.

Η Δημοκρατική Συνεργασία – Νίκος Ζενέτος, παρέδωσε τα είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στο Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου, τα οποία μαζί με αυτά που συγκεντρώθηκαν από τους δημότες παραδόθηκαν με την πρώτη αποστολή του Δήμου Ιλίου συνοδευόμενη από εκπροσώπους του και εθελοντές στο Δήμο Παλαμά, προκειμένου να ανακουφιστούν οι συνάνθρωποι μας οι όποιοι επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.
Ακολούθησε συνάντηση με το Δήμαρχο Παλαμά κύριο Γεώργιο Σακελλαρίου κατά την οποία εξέφρασα την αμέριστη συμπαράσταση μας και συζητήθηκαν οι περαιτέρω ανάγκες.
Για ακόμα μία φορά οι πολίτες του Ιλίου με την συγκινητική προσφορά τους αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.