Γ. Λάλος: Πιστεύω στη συμμετοχή και τη διεκδίκηση. Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε

Ονομάζομαι ΛΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ γεννήθηκα το 1976 , έχω μεγαλώσει και ζω έως και σήμερα στο Κερατσίνι και συγκεκριμένα στην Χαραυγή . Είμαι το πρώτο παιδί της Κυριακής και του Κανέλλος Λάλος .

Λίγα λόγια για εμένα.
Ονομάζομαι ΛΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ γεννήθηκα το 1976 , έχω μεγαλώσει και ζω έως και σήμερα στο Κερατσίνι και συγκεκριμένα στην Χαραυγή . Είμαι το πρώτο παιδί της Κυριακής και του Κανέλλος Λάλος.
Τελείωσα το 5ο Γυμνάσιο Κερατσινίου και το 1ο ΤΕΛ και 1ο ΤΕΕ Δραπετσώνας. Διετέλεσα μέλος στα 5μελή και 15μελή και των δυο σχολείων. Τα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα τα ξεκίνησα στην περιοχή σαν ηλεκτρολόγος στην επισκευαστική ζώνη για αρκετά χρόνια. Φτάνοντας το 2004 με ΑΣΕΠ του νόμου Πεπονή , να εργαστώ στο Ολυμπιακό στάδιο Αθηνών Σπύρος Λούης για 18 χρόνια.
Τα τελευταία 2 χρόνια με την κινητικότητα εργάζομαι στο Υπουργείο οικονομικών σαν ηλεκτρολόγος συντηρητής.
Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας για να εκφράσω τους λόγους που μου δημιούργησαν την επιθυμία να ασχοληθώ με την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας από την θέση του δημοτικού συμβούλου.
Ο πρώτος λόγος όπως είναι φυσικό, είναι οι οικογενειακές μου παραδόσεις . Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε ένα σπίτι με βαθιές δημοκρατικές και αγωνιστικές καταβολές. Η ιστορία του πατέρα μου, του Κανέλλου Λάλου και το ενδιαφέρον για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της περιοχής μας , δεν μου άφησε κανένα περιθώριο εφησυχασμού.
Ο κυριότερος λόγος όμως είναι ότι νιώθω πως και η δική μας γενιά χρωστάει τις μάχες της για να προχωρήσει ακόμη πιο μπροστά το Κερατσίνι και Δραπετσώνα..
Δεν θέλω όμως να δώσω ψεύτικες υποσχέσεις . Πιστεύω σε δύο λέξεις την συμμετοχή και την διεκδίκηση.
Δεσμεύομαι ότι την επόμενη μέρα των εκλογών θα είμαι ξανά δίπλα σας γιατί θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος με τα ίδια προβλήματα με εσάς.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα