Γ. Μώραλης: Όλοι μαζί για έναν Πειραιά, Νικητή!

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Υπέβαλα την υποψηφιότητα του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», ο όποιος θα διεκδικήσει την ψήφο των Πειραιωτών για τρίτη συνεχή θητεία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, μελετάει και κείμενο που λέει "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ Γιάννης Μώραλης"
Ο Πειραιάς Νικητής ιδρύθηκε το 2014, είναι ένας ανεξάρτητος Συνδυασμός και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που παρουσιάζουμε ένα ανανεωμένο, δυναμικό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο.
Οι υποψήφιοι μας είναι επιτυχημένοι ο καθένας στον τομέα του, προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα της πειραϊκής κοινωνίας και από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, με γνώση και άποψη για τον Πειραιά.
Το ψηφοδέλτιο μας αποτελείται επίσης κι από και νέους, άφθαρτους και δραστήριους Πειραιώτες με διάθεση προσφοράς για την πόλη μας.
Επιπλέον στο ψηφοδέλτιο μας οι γυναίκες υποψήφιες δίνουν δυναμικό «παρών» ενώ είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συμμετέχουν νέοι άνθρωποι, 18, 19, 20 ετών, γεγονός που δείχνει ότι η νέα γενιά ξεκινάει να ενδιαφέρεται τουλάχιστον για τα τοπικά ζητήματα.
Προσδοκούμε να ανανεώσουν οι Πειραιώτες την εμπιστοσύνη τους στον Πειραιά Νικητή, ώστε να συνεχιστεί το έργο μας για έναν ακόμα καλύτερο Πειραιά.
Συμπορεύομαστε ενωμένοι για να υπηρετήσουμε το συμφέρον των Πειραιωτών και να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε και για το οποίο εργαζόμαστε με πρόγραμμα και σχέδιο τα τελευταία εννέα χρόνια. Την επόμενη μέρα πρέπει να συνεχίσουν να είναι «στο τιμόνι» του Δήμου Πειραιά ικανοί άνθρωποι που έχουν την εμπειρία, τη γνώση και κυρίως το όραμα για έναν Πειραιά με ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο, ανάπτυξη, ευημερία, εξωστρέφεια.
Για έναν Πειραιά με ακόμη μεγαλύτερη προοπτική και δυναμική.
Μαζί αλλάξαμε τον Πειραιά, Μαζί Συνεχίζουμε!
Όλοι Μαζί για έναν Πειραιά Νικητή!