Σπ. Κασιδιάρης: Κάτω τα χέρια από την περιουσία του κοσμάκη

Αδέρφια, Χριστός Ανέστη! Τετάρτη 19 Απριλίου, ενημερώθηκα απο δικηγόρο δανειολήπτη για το παρακάτω γεγονός.

Τρίτη 18 Απριλίου, αναρτήθηκε ηλεκτρονικός πλειστηριασμός δυστυχισμένου Κορυδαλλιώτη δανειολήπτη, για να πραγματοποιηθεί στις 26 τρέχοντος.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι οτι ο άτυχος δανειολήπτης δεν θα το μάθαινε ΠΟΤΕ, αν δεν ενδιαφερόταν προσωπικά η δικηγόρος, η οποία μέχρι τώρα προσφέρει τις υπηρεσίες της σχεδόν αφιλοκερδώς.
Το τραγικότερο όμως είναι, οτι ο νόμος έκτρωμα για την πραγματοποίηση αυτού του εγκλήματος, ψηφίστηκε απο τον τσίπρα και υλοποιείται απο τον κούλη. Απο κοντά και τα εξαγορασμένα κανάλια, τα οποία ταίζουν τον κοσμάκη με τις ερωτοδουλειές του γεωργούλη και τις κλοπές ρυζιού στο Survivor…Κριμα….
Αδέρφια θυμηθείτε: Λεφτά για να φτιαχτεί η η ηλεκτρονική πλατφόρμα καταλήστευσης της περιουσίας του Ελληνα μεροκαματιάρη βρέθηκαν…Λεφτά για το ηλεκτρονικό σύστημα αποφυγής σύγκρουσης των τραίνων στα Τέμπη δεν βρέθηκαν…. Αδέρφια, τις μάχες τις κερδίζουν οι αποφασισμένοι.
Οι υπόλοιποι, μπορούν να εκλιπαρούν για αργό και βασανιστικό θάνατο. Ομως, η χαρά της ζωής βρίσκεται στην απόφαση για νίκη! Κάτω τα χέρια απο τις περιουσίες του κοσμάκη.
Διαγραφή της οφειλής, μέχρι το ύψος της αντικειμενικής αξίας του υποθηκευμένου ακινήτου, αφού αφαιρεθούν ΟΛΕΣ οι καταβολές που έχει πραγματοποιήσει ο δανειολήπτης. Ολα τα άλλα είναι φούμαρα!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "νοοτροπία σου καθορίζει την ζωή σου Έστω και ένας αν δεν σκύψει το κεφάλι η εικόνα αλλάζει.."