Μια νέα εποχή ξημερώνει για την Αγία Παρασκευή και το Ελληνικό

Η συνάντηση της Διοίκησης με τους κατοίκους έδωσε ισχυρή απάντηση στους δημαγωγούς και ψεύτες της ακροαριστερής αντιπολίτευσης του Δήμου.

Σε μια συνεδρίαση, με πολύ μεγάλη συμμετοχή, στο κατάμεστο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” από κατοίκους της Αγίας Παρασκευής, τον Ιερέα πατέρα Αλέξιο που λειτουργεί στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των έργων που ξεκίνησε η Lamda περιμετρικά της συνοικίας της Αγίας Παρασκευής.
Όπως δείξαμε και αποδείξαμε, η Αγία Παρασκευή και συνολικά το Ελληνικό, με τα έργα υποδομών που είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθούν εντός της επόμενης τριετίας και συγκεκριμένα τους ποδηλατοδρόμους, τους πεζόδρομους, την πολιτιστική διαδρομή, τους δρόμους ήπιας κυκλοφορίας, τα μεγάλα πεζοδρόμια, και όλα τα μεγάλα έργα όπως το κτίριο των ΑμεΑ, το νέο Δημαρχείο, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, μετατρέπεται σε ένα προάστιο όχι απλά ελκυστικό αλλά κυριολεκτικά μοναδικό για την ομορφιά του.
Μάλιστα θα είναι και η είσοδος για το Μητροπολιτικό Πάρκο.
Η συνάντηση της Διοίκησης με τους κατοίκους έδωσε ισχυρή απάντηση στους δημαγωγούς και ψεύτες της ακροαριστερής αντιπολίτευσης του Δήμου.
Είναι εκείνοι που εδώ και ημέρες σκορπίζουν χαρτιά παραπληροφορώντας τον κόσμο και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντάσεις με μικρές συγκεντρώσεις των 30 ατόμων, όπως αυτή που έγινε την προηγούμενη Κυριακή, επενδύουν στην άγνοια του κόσμου για το έργο αλλά και στην προφανή όχληση που θα φέρει όπως όλα τα μεγάλα έργα που θα είναι όμως για λίγους μήνες.
Αντιθέτως, όσοι κάτοικοι συμμετείχαν στη χθεσινή μας συνάντηση, είδαν με τα μάτια τους και άκουσαν με τα αυτιά τους τι πραγματικά γίνεται.
Είδαν πως θα είναι ο χώρος του αεροδρομίου δίπλα τους σε 3 χρόνια εκεί που άλλοι θα επενδύουν εκατομμύρια για να αγοράσουν ένα σπίτι με τις ίδιες παροχές όπως πεζοδρόμιο, πάρκα, ποδηλατοδρόμους κτλ.
Και το κυριότερο; Τους υπενθύμισα ότι η σημερινή αντιπολίτευση στον χώρο που θα γίνει το πάρκο που τους έδειξα αντί για αυτό διεκδικούσαν να είναι η συνοικία που θα αποκτούσε ένα μεγάλο διαδημοτικό νεκροταφείο!!! Δε θα γίνει όμως αυτό, αλλά ούτε και προσφυγικός καταυλισμός τον οποίο οι κύριοι αυτοί επιδίωξαν.
Ευτυχώς για τους συμπολίτες μας που υπάρχει η Διοίκησή μας για να τους εξασφαλίσει την καλύτερη αναβάθμιση που θα μπορούσε να έχει η περιοχή της Αγίας Παρασκευής και ο Δήμος μας συνολικά.
Πάντα θα σας κοιτάμε στα μάτια, πάντα θα μιλάμε με αποδείξεις και αυτό δε θα αλλάξει όσο και αν λυπεί ορισμένους ακραίους πολιτικούς κύκλους που όταν διοικούσαν το Ελληνικό και την Αγία Παρασκευή τους έφεραν το Prakticer, το Τραμ, το αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ με 450 λεωφορεία και είχαν το πάρκο με κόπρανα και σύριγγες ενώ το όραμα τους ήταν να γίνει εκεί το διαδημοτικό νεκροταφείο.
Το σκοτάδι και η μιζέρια τους δεν θα νικήσουν το φως και την δημιουργία!
Πατήστε εδώ για ολόκληρο το υλικό της παρουσίασης: