Ο ΠΣΕΠΕ στην εκδήλωση ”Η θάλασσα που μας ενώνει” στο Φανάρι

Σε ζεστό κλίμα μέσα στην επίσημη αίθουσα τελετών της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής στο Φανάρι πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα “Η θάλασσα που μας ενώνει” από τη Daskalakis congress & trv .

Ιδιοκτήτες και Managers ομίλων από 3 χώρες αντήλλαξαν απόψεις στον Ιστορικό μας χώρο και μπροστά στο Βόσπορο.

Τις πρώτες ερωτήσεις για διαχείριση κρίσης στη ναυτιλία δέχθηκε από το δημοσιογράφο των Ναυτικών Χρονικών κ. Θεοδωρόπουλο ο Επ. Αρχηγός Στόλου κ. Καραγεώργης εκπροσωπώντας τη Diaplous Maritime.

Ακολούθησε ο Ceo Ermes Harisiadis κ. Χαρισιάδης που ενημέρωσε στο κομμάτι των εφοδιασμών και συμπλήρωσε ο κ. Ζυμαρίδης co-owner της Hermes Bosphorus -έδρα Τουρκία.

Σε θέματα κίνησης ενασχόλησης και ανανέωσης ομίλων ρυμουλκών και ναυαγοσωστικών αναφέρθηκε η κ. Ανγκούρα νομική σύμβουλος Ομίλου Ζούρου.

Περί πρακτορεύσεων , συνεργασιών με τη χώρα μας και περιορισμών λόγω πολέμου και κρίσης μίλησε ο διευθυντής της Flag Ship με έδρα τη Σμύρνη κ.Αrmago και τον ακολούθησε ο κ. Θεοδοσίου ιδιοκτήτης της Med Waves με έδρα Αθήνα και Κων/πολη.

Από την Αμερικανική Med solutions international με έδρα τη Νέα Υόρκη τοποθετήθηκε η Managing director κ..Andria- επιδημιολόγος για ιατρικά περιστατικά στα πλοία.

Ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γρηγοράκης αναφέρθηκε στη διατροφή ναυτιλομένων.

Υποστηρικτές της ως ανωτέρω εκδήλωσης είναι ο ‘Ομιλος Ζούρου, η Diaplous Maritime, η VShips,η Ηermes Harisiadis, η Εtanap S.A., η Flag ship. ,η Mdm, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εφοδιαστών Πλοίων  Εξαγωγέων Psepe.

Χαιρετισμούς έστειλαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Κατσαφάδος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού-Αθλητισμού κ. Αυγενάκης, ο Πρόεδρος Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Πατέρας, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης, ο Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων & Εξαγωγέων κ. Νικόλαος Μαυρίκος , Εκπρόσωπος Οικουμενικού Πατριαρχείου και άλλοι.

Μετά το πέρας των συζητήσεων η κ.Δασκαλάκη προσέφερε στον διευθυντή της Μεγάλης του Γένους Σχολής οικονομική δωρεά για τα Ελληνόπουλα που φοιτούν εκεί.

Ακολούθησε δείπνο στο Galata Port, ενώ η συνάντηση στην Πόλη θα επαναληφθεί και τον Μάρτη του 24.

Την εκδήλωση βιντεοσκόπησε ο κάμεραμαν της ΕΡΤ στην Πόλη.