Το Ε.Ε.Π συνεδριάζει στη Δυτική Αττική

Στον Ασπρόπυργο η συνεδρίαση Δ.Σ. του Ε.Ε.Π. μηνός Μαρτίου.
Για πρώτη φορά στα 100 χρόνια λειτουργίας του Ε.Ε.Π θα πραγματοποιηθεί στον Ασπρόπυργο  η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, ως δείγμα σεβασμού προς τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της Δυτικής Αττικής. 

Την Τετάρτη 29/03/2023 και ώρα 16:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου «Δημήτριος Καλλιέρης», (Αλέκου Παναγούλη 13, Ασπρόπυργος) και είναι ανοιχτή για να την παρακολουθήσουν τα Μέλη του Επιμελητηρίου.

Η συγκεκριμένη επιλογή αποτελεί δέσμευση του Προέδρου του Ε.Ε.Π. κ. Ιωάννη Βουτσινά για ισχυρή παρουσία του Επιμελητηρίου και ενημέρωση των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών μελών του, στην Δυτική Αττική και γενικότερα στις θεωρούμενες απομακρυσμένες περιοχές δικαιοδοσίας του Ε.Ε.Π., στο γενικότερο πλαίσιο της ενδυνάμωσης του Επιμελητηριακού θεσμού σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Οι επαγγελματίες της περιοχής θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για χρήσιμα και σοβαρά θέματα του Επιμελητηρίου που τους αφορούν, για τις δράσεις του, τις υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη του και για γενικότερα ζητήματα της οικονομίας και της αγοράς.

Επισυναπτόμενα θα βρείτε τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Μεταξύ των θεμάτων που θα αναπτυχθούν στο Δ.Σ. του Ε.Ε.Π. στον Ασπρόπυργο, είναι αυτά της λειτουργίας του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.), των ανταποδοτικών υπηρεσιών και των δυνατοτήτων που παρέχει το Επιμελητήριο στα μέλη του και επίκαιρα θέματα που ενδιαφέρουν τους επαγγελματίες μέλη του Επιμελητηρίου, όπως η άσκηση επαγγέλματος Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, η λειτουργία καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, τα Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα μουσικής, στήριξη επιχειρήσεων μέσω χρηματοδοτικών εργαλείων, εκπαίδευση και επιμόρφωση επαγγελματιών κ.ά.

Θα παρευρεθεί ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νίκος Μελετίου και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (Κ.Ε.Ε.Ε.) κ. Ιωάννης Μασούτης, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) κ. Γεώργιος Καββαθάς και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) κ. Γεώργιος Καρανίκας.

 

Αν έχετε κάποιο ζήτημα που αφορά τον επαγγελματικό σας κλάδο ή την αγορά της περιοχής σας, παρακαλούμε όπως μας το γνωστοποιήσετε εγκαίρως στο grafeioproedrou@eep.gov.gr.