Μ. Μπεκρής: Κόντρα σε όλους, συνεχίζουμε

Κλιμακώνουμε τον αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς και νεολαίας – Όλοι την Πέμπτη στην απεργία.

Σε δήλωση του ο Μάρκος Μπεκρής, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β’ Πειραιά και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά για το συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα και την απεργία στις 16 Μάρτη τονίζει:

«Κόντρα σε όλους που προσπαθούν ακόμα και σήμερα να μας πείσουν ότι για τα Τέμπη, το Μάτι, τη Μάνδρα, φταίει η κακιά ώρα και όχι η πολιτική που θυσιάζει κάθε λαϊκή ανάγκη στο βωμό του κέρδους.

Κόντρα σε αυτούς που προσπαθούν να μας πείσουν πως το έγκλημα αυτό ήταν ανθρώπινο λάθος.

Κόντρα σε αυτούς που μας είπαν ότι θα λογαριαστούμε αργότερα και σε όλους όσους θέλουν να κρύψουν πως ο υπαίτιος είναι, συνολικά η πολιτική της «απελευθέρωσης» των σιδηροδρόμων, που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, με βάση τις κατευθύνσεις της ΕΕ.

Άλλη μια μεγαλειώδη κινητοποίηση έγινε χτες στο Σύνταγμα.

Χαιρετίζουμε όλους τους εργαζόμενους, όλους τους νέους και τις νέες που συμμετείχαν, που έστειλαν σαφές μήνυμα “Να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη”, να μπουν στο στόχαστρο οι πραγματικές αιτίες και οι ένοχοι που ευθύνονται γι’ αυτό το έγκλημα.

Συνεχίζουμε δίνοντας όλες μας τις δυνάμεις για τη συνέχιση και την κλιμάκωση αυτού του αγώνα, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε χώρο νεολαίας, σε πόλεις και χωριά.

Όλοι στην απεργία την Πέμπτη 16/3, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να πούμε το πραγματικό ποτέ ξανά».