Β. Βατίστας: Παρεμβάσεις για τα σχολεία και την ασφάλεια των παιδιών

Με τα πρώτα διά ζώσης Δημοτικά συμβούλια οι δημότες αναλαμβάνουν δράση.

Ύστερα από ερωτήματα που θέσαμε ως Λαϊκή Συσπείρωση για το ζήτημα του 3ου νηπιαγωγείου και της προκάτ που στάζει, τα κτηριακά προβλήματα σε παράθυρα και φωτισμό στο 3ο δσ περάματος, για την άθλια κτηριακή κατάσταση στο ειδικό Περάματος.
Επίσης για το θέμα της επικινδυνότητας στον 1ο παιδικό σταθμό από γειτνιάζον κτήριο, για το θέμα της ελλιπούς σίτίσης στους παιδικούς σταθμούς λόγω καθυστέρησης της μελέτης, για το θέμα του μποτιλιαρίσματος που είχε προκληθεί λόγω των έργων της κόσκο με αποτέλεσμα να μην μπορει να περάσει το ασθενοφόρο σε τροχαιο ατύχημα που συνέβη αλλά και σε μαθητή στο 1ο γυμνάσιο που είχε ατύχημα εντός σχολείου οι γονείς από τους συλλόγους γονέων και τον παιδικό σταθμό απαίτησαν να αποκατασταθούν τα προβλήματα άμεσα.
Δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιων τους λόγω κακοσυντήρητων σχολείων ή επικίνδυνων γειτνιαζόντων κτηρίων. Επίσης απαίτησαν την πλήρη σίτιση των παιδιών τους μιας και πληρώνουν τσουχτερά τροφεία 90 ευρώ.
Οι απαντήσεις του δημάρχου για οργασμό εργασιών το καλοκαίρι μόνο γέλωτα προκαλούν. Τόσα καλοκαίρια πήγαν χαμένα και τώρα προεκλογικά θα τα κάνει όλα… Εμείς ως Λαϊκή Συσπείρωση του λέμε οτι δε θα επιτρέψουμε να παίζει με την ασφάλεια των μαθητών
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος