Β. Βατίστας: Άλλο ένα “πυροτέχνημα” της δημοτικής αρχής Σύριζα Γιάννη Λαγουδάκη

Ο δήμαρχος Περάματος ζητάει μέσα από ηλεκτρονική διαβούλευση γνώμη πολιτών για Αρμό όταν στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, που η δημοτική αρχή και οι συνοδοιπόροι της υπερψήφισαν στο ΔΣ, το μεγαλύτερο κομμάτι του Αρμού το προορίζει για επιχειρηματικά συμφέροντα που περιλαμβάνουν μέχρι επιχειρήσεις παιγνίων, καζίνο κτλ.

Το θέμα δεν είναι να φυτευτεί κανένα δεντράκι και να μπει κανένα παγκάκι αλλά να δοθεί στον λαό εξολοκλήρου με πλήρη ανάπλαση χώρου πρασίνου και αναψυχής. Άλλη μια κίνηση πυροτέχνημα της δημοτικής αρχής Συριζα του Γιάννη Λαγουδάκη καθαρά προεκλογική.
Το κυρίως πιάτο του Αρμού εχει σχεδιαστεί να μη δοθεί στον λαό και εμείς συζητάμε για τα κοκαλάκια. Μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση και οι εκλεγμένοι της δημοτικοί σύμβουλοι καταψήφισαν το ΓΠΣ και η ενίσχυσή της στις προσεχείς δημοτικές εκλογές μπορεί να βάλει εμπόδια ταυτόχρονα με το ανέβασμα αγωνιστικών διεκδικήσεων για ο,τι μας ανήκει.
Μόνο η ενίσχυση του ΚΚΕ στη βουλή είναι ασπίδα αντίστασης για ό,τι αντιλαϊκό σχεδιάζουν κυβέρνηση με περιφερειακές και δημοτικές διοικήσεις στην περιοχή μας. Όλα τα μεγάλα ζητηματα όπως ακρίβεια, περιβαλλοντική υποβάθμιση, λιμάνι, ελεύθεροι χώροι είναι υπόθεση του κινήματος μέσα και εξω από τη βουλή. Μόνο ο λαός σώζει τον λαό