ΕΛΜΕ Πειραιά: Δεν υποχωρούμε! Να παρθούν πίσω όλες οι διώξεις (4 συνολικά)

Νέα κινητοποίηση την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 13.30 στη ΔΙΔΕ Πειραιά ενάντια στις διώξεις και τον αυταρχισμό. Η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός ΥΠΑΙΘ-ΔΙΔΕ Πειραιά δεν θα περάσουν!

Αυτό είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε η συγκέντρωση της ΕΛΜΕ Πειραιά στις 30/11, στην οποία πήραν μέρος εκατοντάδες συνάδελφοι, παρά την έντονη βροχή! Μήνυμα να συνεχίσουμε πιο δυναμικά, πιο αποφασιστικά.


        Την Παρασκευή 9/12, στις 13.30, θα είμαστε ξανά εκεί, πιο πολλοί, πιο δυνατοί!
        Από κοινού, με γονείς και μαθητές!
        Δεν θα κάνουμε πίσω, μέχρι να παρθούν πίσω ΟΛΕΣ οι διώξεις!

Κάτω τα χέρια από τους δύο Διευθυντές Σχολείων (8ου Γυμνασίου Πειραιά και 3ου Γυμνασίου Περάματος), που παίρνουν μέρος στη νόμιμα προκηρυχθείσα από την ΕΛΜΕ Πειραιά Απεργία-Αποχή, ενάντια στο θεσμό των Μεντόρων-Συντονιστών! Το δικαίωμα στην Απεργία είναι αδιαπραγμάτευτο, δεν το παζαρεύουμε, δεν το χαρίζουμε!

Κάτω τα χέρια από τα δύο μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά Μάγδα Δρούγκα και Γιώργο Καββαδία, που καλούνται σε έγγραφες διευκρινίσεις για τις απόψεις τους (!). Δεν θα περάσει η ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης. Σε λίγο θα μας ζητήσουν να εγκρίνουν τις ανακοινώσεις, πριν αυτές εκδοθούν… Είναι γελασμένοι!