Τι συμβαίνει με το δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη και το The Green Σχιστό Α.Ε;

Κι εκεί που όλοι περίμεναν την προγραμματισμένη συνάντηση – ενημέρωση από την Ιερά Σύνοδο και τον π. Νικόδημο, την Πέμπτη στο δήμο Περάματος, ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, έκανε πάλι το θαύμα του (από άλλον το περιμέναμε και από αλλού ήρθε) κι όλως παραδόξως και χωρίς λόγο όπως μαθαίνουμε, ή με λόγο που μόνο αυτός ξέρει, ακύρωσε την ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων και των πολιτών όπως έγινε και στο δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας.
Ο δήμαρχος Περάματος, οφείλει απαντήσεις εάν είναι έτσι το ρεπορτάζ, ή θα πρέπει να απολογηθεί και η πλευρά της Ιεράς Συνόδου. Το σίγουρο πάντως είναι ότι κάποιοι σε όποιες θέσεις κι αν βρίσκονται, πρέπει να καταλάβουν ότι πέρασαν οι εποχές του “αποφασίζομεν και διατάζομεν” και να μη δηλητηριάζουν το κοινό περί δικαίου, αίσθημα. Το Πέραμα, μια πολύπαθη περιοχή, δεν αντέχει άλλο την υποβάθμιση και την παρακμή. Ανάπτυξη ναι, αλλά χωρίς “κρυφά χαρτιά” και “άσους κάτω από το τραπέζι”.


Με διαβούλευση, συνέργειες και όλα στο “φως”, ξεκάθαρα. Ανάπτυξη για τον άνθρωπο και όχι μόνο για τα μεγάλα συμφέροντα και τους επιχειρηματικούς ομίλους.


Να ξεκαθαριστούν οι ρόλοι της Ιεράς Συνόδου και της The Green Σχιστό Α.Ε, του δημάρχου Περάματος αλλά και από αυτούς που τον στηρίζουν, της αντιπολίτευσης του δήμου Περάματος, της Περιφέρειας Αττικής, όλων των βουλευτών της περιοχής, όπως και των όμορων δήμων.

Η ενημέρωση από όλους είναι το πρώτο και το βασικό ζητούμενο, ώστε να φύγει κάθε καχυποψία που μπορεί ΄να υπάρχει. Ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, όσο και ο πατέρας Νικόδημος, από την Ιερά Σύνοδο και το The Green Σχιστό Α.Ε, οφείλουν να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Θα ανταποκριθούν; Ίδωμεν!