Γ. Τσιρίδης: Περί αθωότητας και ενοχής και οι Γαλάζιες ακρίδες

Αν ο μεγαλύτερος Οργανισμός Υγείας της χώρας ο ΕΟΠΥΥ, διοικείται ΚΑΤ’ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ από άτομο (με το όνομα Καρποδίνη) το οποίο όμως ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ έναντι αμοιβής σε τρεις εταιρείες του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αυτό πώς λέγεται αν όχι νέο καραμπινάτο σκάνδαλο;

ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ

ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ Ο,ΤΙ ΒΡΟΥΝ
ΟΙ “ΑΡΙΣΤΟΙ” ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Όταν μάλιστα το άτομο αυτό μπαίνει στην θέση του ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ μέχρι να γίνει διαγωνισμός στο ΑΣΕΠ και όταν ο διαγωνισμός γίνεται και το άτομο αυτό βγαίνει 8ο (όγδοο), η κυβέρνηση αγνοεί την ετυμηγορία του ΑΣΕΠ και κρατά το άτομο αυτό στην θέση του (όπως περίπου είχε κάνει με εκείνον τον ανεκδιήγητο διευθυντή της ΕΥΠ), τότε το οικονομικό σκάνδαλο μετατρέπεται και σε θεσμικό.
Όταν μάλιστα σκεφτεί κανείς το άτομο αυτό διορίστηκε από την κυβέρνηση Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου του Χρηματιστηρίου για να ελέγχει τις δικές της εταιρείες, τότε το ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ πιάνει ταβάνι διαπλοκής και διαφθοράς.
Πάλι στην φόρα τους έβγαλε ο Π. Πολάκης.
Δοξάστε τους!!!
Πολύ συχνά, κάποιος άνθρωπος μπλέκεται σε υποθέσεις όπου η ενοχή ή η αθωότητα είναι και οι δυο αμφισβητούμενες. Τότε αυτός ο άνθρωπος απαλλάσσεται λόγω αμφιβολιών. Με αυτήν την πατέντα προσπαθεί να την γλυτώσει ο πρωθυπουργός από το τεράστιο θεσμικό σκάνδαλο των υποκλοπών.
Ο Μητσοτάκης κρύβεται πίσω από την φράση “δεν υπάρχουν αποδείξεις” την στιγμή που ο ίδιος απαγορεύει να βγουν οι αποδείξεις στην φόρα. Όχι μόνο απειλεί με διώξεις όσους δώσουν τις αποδείξεις στον αέρα, όχι απλά δεν δίνει κίνητρα προστασίας στους μάρτυρες που θα μιλήσουν για τις υποκλοπές και το πρεντάτορ, όχι απλά και μόνο δεν αφήνει τις επιτροπές της Βουλής ή της ΕΕ να εξετάσουν τους βασικούς μάρτυρες, αλλά βάζει και τον κόφτη του “απόρρητου” για να σταματήσει τις διαρροές και τα επόμενα ερωτήματα.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΘΩΟΣ θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να ξεκινήσει ταχύτατες διαδικασίες για να αποκαλυφθούν οι ένοχοι, αφού οι υποκλοπές αγγίζουν πρόσωπα όπως ο Ανδρουλάκης ή ο Δένδιας.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΘΩΟΣ θα ήταν ο πρώτος που θα ήθελε να χυθεί άπλετο φως και δεν θα προσπαθούσε πάση θυσία να βυθίσει τις έρευνες στο σκοτάδι.
Δεν ξέρω αν είναι ένοχος, ακόμα δεν έχουν βρεθεί οι αποδείξεις της ενοχής του, ένα όμως ξέρω καλά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ. Κι οι μέρες της κρυψίνοιας και της κάλυψής του πίσω από τις αμφιβολίες είναι μετρημένες.