Θέατρο, μουσική, χορός, κινηματογράφος, εκθέσεις θα “πλημμυρίσουν” την πόλη για ένα μήνα

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά / Municipal Theatre of Piraeus παρουσιάζει το «Πειραιάς Artport», ένα πλούσιο διακαλλιτεχνικό φεστιβάλ, το οποίο αγκάλιασαν πέρυσι Πειραιώτες και επισκέπτες και συνεχίζεται φέτος με στόχο να γίνει θεσμός για την πόλη του Πειραιά.

Θέατρο, Μουσική, Χορός, Κινηματογράφος, Εκθέσεις και άλλες δράσεις θα «πλημμυρίσουν» την πόλη μας για έναν μήνα. Μέρος του προγράμματος θα φιλοξενηθεί στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ στην καρδιά του λιμανιού, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά και φυσικά, στην Κεντρική Σκηνή, στη Σκηνή Ωμέγα, και στο Φουαγιέ του Δημοτικού μας Θεάτρου.
Το “Πειραιάς Artport II” ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου με την παράσταση «Το Αϊβαλί η πατρίδα μου», μια θεατρική αφήγηση βασισμένη στο βιβλίο του Φώτη Κόντογλου με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή με την Χάρις Αλεξίου και την Όλια Λαζαρίδου στη Κεντρική Σκηνή του Δ.Θ.Π.
Συνεχίζουμε να διευρύνουμε και να ενδυναμώνουμε τον ρόλο του Δημοτικού μας Θεάτρου, το οποίο συγκαταλέγεται στα κορυφαία θέατρα της χώρας, στηρίζοντας και προωθώντας τις Τέχνες και τον Πολιτισμό.
Αναλυτικά πληροφορίες και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Θεάτρου: