Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα cheerleading

Στην τελετή έναρξης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος cheerleading που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας ο Γ. Πατούλης

Γ. Πατούλης: «Συνεχίζουμε να στηρίζουμε αθλητικές διοργανώσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση του ευ αγωνίζεσθαι αλλά και της εξωστρέφειας της Αττικής μας»
Στην έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος cheerleading που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττική στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης» παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής.
Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading Μ. Φουντεδάκης, ο οποίος τον ευχαρίστησε για τη στήριξη και την ουσιαστική συνδρομή στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Παρόντες στην τελετή ήταν ο Υφ. Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης και η Υφ. Τουρισμού Σ. Ζαχαράκη.
Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα συμμετέχουν περισσότεροι από 2.000 αθλητές και αθλήτριες του cheerleading από 21 χώρες εκ των οποίων και 20 ελληνικές ομάδες.
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης επισήμανε τα εξής:
«Χαιρόμαστε που ως Περιφέρεια Αττικής συμβάλλαμε στο να διεξαχθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας και μάλιστα στην Αττική μας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading, το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει το αθλητικό ενδιαφέρον σημαντικών αθλητών από πολλές χώρες της Ευρώπης. Θέλω να συγχαρώ τον κ. Αυγενάκη και την κα Ζαχαράκη για τη συνδρομή τους αλλά και τον Πρόεδρο της της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading Μ. Φουντεδάκη για την πίστη και το όραμά του. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αθλητικές διοργανώσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση του ευ αγωνίζεσθαι αλλά και της εξωστρέφειας της Αττικής μας».