Κοινή πρωτοβουλία Πλακιωτάκη – Μακρή

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το σύνολο των ακτοπλοϊκών εταιρειών θα προσφέρει έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, οι οποίοι πρόκειται να ταξιδέψουν από 27/06 έως και 02/07, από το νησί, στο οποίο ανέλαβαν υπηρεσία, προς τους τόπους μόνιμης κατοικίας τους.
Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της ουσιαστικής αναγνώρισης του έργου των εκπαιδευτικών μας, οι οποίοι επιτελούν ιδιαίτερο λειτούργημα και προσφέρουν τα μέγιστα στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Συγκεκριμένα, οι εταιρείες που προσφέρουν μειωμένες τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι οι εξής:
1. ANEK LINES
2. ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ
3. LEVANTE FERRIES
4. SEA JETS
5. FAST FERRIES
6. ATTICA GROUP (Super Fast Ferries-Blue Star Ferries-Hellenic Sea Ways)
7. MINOAN LINES
8. GOLDEN STAR FERRIES
Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά έκδοσης των εκπτωτικών εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τις ως άνω αναγραφόμενες εταιρείες.
«Ο υπουργός Ναυτιλίας και η Υφυπουργός Παιδείας ευχαριστούν θερμά τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για την, όπως πάντα, αγαστή συνεργασία και την έμπρακτη ανταπόκρισή τους».