Δ. Κατσικάρης: Ο Πειραιάς τίμησε το Γιάννη Καψή και τον Τάσο Νεράντζη

Εκδήλωση τιμής για τους Μικρασιάτες Γιάννη Καψή και Τάσο Νεράντζη που εκπροσώπησαν επάξια τη Β’ Πειραιά στη Βουλή.

Μπράβο στην Ένωση Δαρδανελλιωτών και στην Τζένη Γεωργαντζέλη για την άψογη διοργάνωση!
Είναι λοιπόν η θέλησή μας να κατακτήσουμε το μέλλον, αυτή η θέληση που μας υποχρεώνει να μην λησμονούμε, από πού ερχόμαστε, τι κουβαλάμε μαζί μας και ποιοι με την προσφορά τους, μας βοήθησαν να ζούμε στο σύγχρονο σήμερα και να ελπίζουμε σε ένα ευοίωνο μέλλον.
Με αναμνήσεις, συγκίνηση και άρωμα βασιλικού ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Ένωσης Δαρδανελλιωτών, που ήταν αφιερωμένη στο Έργο και τις Ημέρες των Μικρασιατών Βουλευτών Β΄ Πειραιά Γιάννη Καψή και Αναστασίου Νεράντζη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Νικαίας ο πανοσιολογιότατος πατέρας Ευστράτιος, από την Αρμενική εκκλησία του Αγίου Ιακώβου ο πατέρας Μπαρέτ Χατζεριάν, μαζί με τον πρόεδρο του εκκλησιαστικού συμβουλίου Σέρκο Αραπιάν, οι βουλευτές, Δημήτρης Μαρκόπουλος ο οποίος ορίσθηκε εκπρόσωπος του προέδρου της βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα και του κόμματος της Ν.Δ. από τον Γεν. Γραμματέα Δημήτρη Μπούγα, ο Γιάννης Τραγάκης και ο Τρ. Αλεξιάδης.
Ο τέως υφυπουργός Γιάννης Διαμαντίδης, οι τέως βουλευτές, Δημήτρης Λιντζέρης, Δημήτρης Καρύδης, η Εύη Καρακώστα και Κανέλλος Λάλος, οι τέως αντιπεριφερειάρχες, Στέφανος Χρήστου και Λεωνίδας Αναστασιάδης, ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, ο τέως Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκος, ο περιφεριειακός σύμβουλος Νίκος Παπαγεωργίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοκρατική Συμμαχία για την Νίκαια και τον Ρέντη Άκης Τούντας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Διάκος, Νίκος Μπακιρτζής, Λευτέρης Χαραμής, Αντώνης Λιντζέρης, Πέτρος Καψοκόλης και Τρύφων Σταυρίδης, ο διοικητής του κρατικού νοσοκομείου Νίκαιας Τάσος Μύτογλου, ο Γεν. Γραμματέας Δήμου Ταύρου Μοσχάτου Μανώλης Αντωνάκος, ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πειραιά Θρασύβουλος Μαραγκόζογλου.
Επίσης ο διευθυντής του Ιδιωτικού Σχολείου ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΠΡΌΤΥΠΟ Θανάσης Κοπάδης, ο αιρετός του ΠΥΣΔΕ Πειραιά Ευαγ. Μπακινέζος, ο πρόεδρος των παλαιών προσκόπων Βασίλης Ζαχαριάδης, ο δημοσιογράφος Τάκης Μαυρέας, η εντεταλμένη σύμβουλος δημάρχου και πρόεδρος της Ένωσης Μαγνησίας Αρχοντία Παπαδοπούλου, από την Ένωση Σμυρναίων η Καίτη Τετράδη, από το 7ο σύστημα προσκόπων ο Αλέξανδρος Απέργης, από τον πανελλήνιο πολιτιστικό σύλλογο Μανιατών και φίλων η Ελένη Διασάκου, ο πρόεδρος της πανελλήνιας ένωσης συνταξιούχων Λαϊκών Αγορών Στέλιος Οχανεσιάν και από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ιωνικού Νικαίας ο επίτιμος πρόεδρος Βύρων Κρίθαρης, ο πρόεδρος Θ. Μπολάτογλου και τα μέλη Κώστας Αλεξανδρίδης και Μίμης Μαλαματενάκης.
Χαιρέτισαν και δικαιολόγησαν την απουσία τους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο βουλευτής Γιάννης Ραγκούσης και οι αντιπρόεδροι της Βουλής Θ. Δρίτσας και Σ. Σακοράφα.