Γ. Παναγόπουλος: Όσο και αν προσπάθησαν κάποιοι να συκοφαντήσουν αυτή την επιτυχία μας

Εγκρίθηκε, όπως άλλωστε αναμενόταν, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ο προϋπολογισμός του 2022 του Δήμου μας (αρ.πρωτ.59172/9.5.22), ο προϋπολογισμός που σηματοδοτεί την επίσημη και οριστική έξοδο του Δήμου μας από το καθεστώς οικονομικής επιτήρησης, που είχε υπαχθεί το 2015.

Όσο και αν προσπάθησαν κάποιοι να συκοφαντήσουν αυτή την επιτυχία μας, όσο και αν ήλπιζαν ότι θα μας προκαλέσουν καθυστερήσεις και προβλήματα στην έγκριση του προϋπολογισμού, απέτυχαν παταγωδώς για άλλη μια φορά.
Να σημειώσουμε ότι η πρώην Δήμαρχος κ. Νάννου έφτασε στο σημείο να προσφύγει κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που ενέκρινε τον προϋπολογισμό. Η προσφυγή της απορρίφθηκε στην ουσία της από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής (αρ.πρωτ.57401/5.5.22).
Η Σαλαμίνα είναι πια στο φως. Δεν υπάρχει πια χώρος για όσους την κρατούσαν στο σκοτάδι. Όσο και αν αυτοί που εκπροσωπούν το σκοτάδι το προσπαθούν, όποιον και αν βάλουν ως… ‘μπροστινό/η’, το νησί μας δεν θα ξαναγυρίσει στο σκοτάδι.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "H πτωχευμένη Σαλαμίνα του 2015 έγινε το success story του 2022 Γεώργιος Παναγόπουλος Δήμαρχος Σαλαμίνας 24 ΕΛΛΑΔΑ"