Πειραιάς για Όλους: Το Νέο Φάληρο πολιορκείται από το real estate

Μετά τις θετικές εξελίξεις στο Νέο Φάληρο (Πάρκο στα Οικόπεδα ΧΡΩΠΕΙ) αλλά και τις αρνητικές (Ξενοδοχείο στην ακτή του ΣΕΦ, διάνοιξη οδού Κανελλοπούλου, Κηφισός και Πάρκο Φαληρικού Όρμου)
καλούμε τις/τους κατοίκους και τις συλλογικότητες της Γ’ Δημοτικής Κοινότητα για ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τις μεταβολές και τους σχεδιασμούς στην περιοχή τη Δευτέρα 16.5.2022 και ώρα 19:00 στον Πεζόδρομο Αινίτου & Καββαδία (πίσω από ΧΡΩΠΕΙ).

Στη συνάντηση έχουν κληθεί να παρέμβουν ο Σύνδεσμος Νέου Φαλήρου, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέου Φαλήρου, οι Φίλοι του Μουσείου Μιχάλη Κάσση, ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέου Φαλήρου και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι της Γ’ Δημοτικής Κοινότητας.
Η ενημέρωση θα γίνει από τον Νίκο Μπελαβίλα, καθηγητή ΕΜΠ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς για Όλους».
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΠΕΙΡΑΙΑΣ για όλους Δευτέρα 16 Μαίου 19.00- 21.00 To Νέο Φάληρο πολιορκείται από το real estate Ενημέρωση και συζήτηση για τους σχεδιασμούς στην περιοχή. Έχουν κληθεί παρέμβουν Σύνδεσμος Νέου Φαλήρου Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέου Φαλήρου, οι Φίλοι Μουσείου Μιχάλη Κάσση, Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέου Φαλήρου και Κοινοτικοί Σύμβουλοι της ΔΚ ενημέρωση γίνει από τον καθηγητή emπ Νίκο Μπελαβίλα Πεζόδρομος Αινίτου & Καββαδία (πίσω από ΧΡΩΠΕΙ) Τισχεδιάζεται; Τι κάνουμε; pireas4all@gmail.com pireas4all.gr pireas4all"