Ι. Βοϊδονικόλας: Συγκέντρωση δώρων για τα παιδιά

Πασχαλινά δώρα για τα παιδιά συγκεντρώνουν ο Δήμος Πειραιά – Municipality of Piraeus και η ΚΟΔΕΠ σε συνεργασία με το Oloi Mazi Boroume Σάββατο 9/4 στο Γραφείο Εθελοντισμού.

Στον Πειραιά κανένα παιδί δεν θα μείνει χωρίς τα δώρα του το εφετινό Πάσχα. Μια ακόμα ξεχωριστή δράση για τα παιδιά του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες ενόψει των εορτών του Πάσχα. Στόχος του Δήμου Πειραιά και της ΚΟ.Δ.Ε.Π. είναι και εφέτος το Πάσχα κανένα παιδί να μην μείνει χωρίς τα παραδοσιακά πασχαλινά δώρα.
Η συνεργασία μας με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το αποδεδειγμένα υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς των Πειραιωτών, νομίζω ότι θα αποτελέσουν τη βάση για μια ακόμα επιτυχημένη δράση, που στο επίκεντρό της έχει το παιδί.
Το παιδί που αποτελεί το παρόν και το μέλλον της πόλης μας και της χώρας μας.
Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή προσφοράς και ανθρωπιάς και όλοι μαζί να χαρίσουμε ένα μεγάλο χαμόγελο στα παιδιά του Πειραιά αυτό το Πάσχα!
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "ΑΗΜΟΣΕΡΑ ΚΟ.Δ.Ε.Π. Novós, n επιστροφή! Μπες, και φέτος, στον ρόλο σου! Γίνε κι εσύ Novóς... Πρόσφερε χαρά σε όλα τα παιδιά με το δώρο! όλοι pati 李MM林 μπορούμε! Σάββατο Απριλίου και ώρες 10.00 έως 14.00 Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά (Πλατεία Κοραή Ισόγειο συλλέγουμε Λαμπάδες, Παιχνίδια ωφελούμενα παιδιά της ΚΟΔ.Ε.Π. Καλό Πάσχα"