Χ. Τουμπεκής: Εγκατάσταση μηχανήματος μαγνητικού τομογράφου στο Μεταξά

Ενισχύει τον εξοπλισμό του στην μάχη κατά του καρκίνου το Νοσοκομείο με Μαγνητικό Τομογράφο.

Μετά από εξαιρετικά χρονοβόρες προσπάθειες, καταφέραμε με την συμβολή όλων των εμπλεκομένων Υπηρεσιών του Νοσοκομείου και των δικαστικών αρχών να ξεμπλοκάρει η διαδικασία κατακύρωσης της προμήθειας του νέου Μαγνητικού Τομογράφου, που επί δύο συναπτά έτη το Νοσοκομείο μας βρίσκονταν σε ομηρία λόγω προδικαστικών προσφυγών.
Η χρηματοδότηση για την προμήθειά του αποφασίστηκε από το Υ.Υ., μέσω του προγράμματος Επενδύσεων Εθνικών πόρων (Π.Δ.Ε).
Το αίτημα για την προμήθειά του στο Νοσοκομείο, ξεπερνούσε σχεδόν τις δύο δεκαετίες.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έλαβε τέλος, αυτή η επίπονη διαδικασία και βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως πριν από λίγες ημέρες πάρθηκαν οι τελικές αποφάσεις για την κατακύρωση ενός τόσο σημαντικού μηχανήματος για το Νοσοκομείο και που το προσεχές χρονικό διάστημα, ξεκινά η εγκατάστασή του.
Επιπρόσθετα μετά από ενέργειες της Διοίκησης ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που υπήρχαν για το χώρο εγκατάστασής του(ανέγερση νέου χώρου) και δόθηκαν άμεσες λύσεις με την διαμόρφωση στους ήδη υπάρχοντες, χωρίς επιπλέον κονδύλια.
Είναι αναμφισβήτητα ένα ιστορικό γεγονός για το Νοσοκομείο και την περιοχή του Πειραιά, καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και πλέον ένα από τα μεγαλύτερα Ογκολογικά Νοσοκομεία της χώρας, θα μπορεί να καλύψει σημαντικές ανάγκες: έγκαιρη, αξιόπιστη, ακριβής διάγνωση για έγκαιρη και αποτελεσματική θεραπεία στους Ογκολογικούς ασθενείς μας.
Η συνεχής ανανέωση του ιατρικού εξοπλισμού με τις πλέον σύγχρονες δημιουργίες της βιοϊατρικής τεχνολογίας, αποτελεί πρωταρχικό μέλημα του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ.
Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους από καρδιάς για τις προσπάθειες που με τόση σύνεση και υπευθυνότητα κατέβαλαν για την ολοκλήρωση του έργου.
«Οι προσδοκίες μας ήταν υψηλές και εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι δικαιώθηκαν…».