3 εθελοντικές αιμοδοσίες ετησίως

Ενημέρωση για την Δημοτική Τράπεζα Αίματος του Δήμου Περάματος

Ο Δήμος Περάματος ως μέλος του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοσίας έχει ιδρύσει Δημοτική Τράπεζα Αίματος με σκοπό να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της εξεύρεσης αίματος, καθώς και των παραγώγων του. Μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος είναι οι κάτοικοι του Δήμου Περάματος.
Σας παρακαλούμε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια του Δήμου μας, ενημερώνοντας τους φίλους και συγγενείς σας, έτσι ώστε να γίνουν και οι ίδιοι αιμοδότες…


Προς τον σκοπό αυτό θα οργανώνονται 3 εθελοντικές αιμοδοσίες ετησίως από το τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Περάματος σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Μεταξά.
Ο Δήμος Περάματος φροντίζει οι αιμοδοσίες να γίνονται κάτω από ιδανικές συνθήκες (άνετος κλιματιζόμενος χώρος, μηχανογραφημένο αρχείο αιμοδοτών), καθώς και για την έγκαιρη ειδοποίηση και ενημέρωση των μελών της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος πριν από κάθε αιμοδοσία.
Οι δημότες μπορούν να λαμβάνουν αίμα από την Δημοτική Τράπεζα Αίματος, όπως και οι συγγενείς τους μέχρι Α’ βαθμού, όταν το έχουν ανάγκη. Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται. Μόνο προσφέρεται. Είναι ζήτημα ζωής!
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "o ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ME TO ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ ...ΔΩΣΤΕ ΑΙΜΑ ...ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ! ÷ അwcss ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 12:00-16:00 16:00 ΣΤΟ B ΚΑΠΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Λ. ΕΙΡΗΝΗΣ 36 ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 213 203 7218 210 4415900 ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ"